Ανακοινώθηκαν τα opening acts για τις συναυλίες των Hooverphonic σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Oι Hooverphonic επιστρέφουν στη χώρα μας για δύο μοναδικές βραδιές, γεμάτες από τις επιτυχίες που αγαπά το ελληνικό κοινό, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of sound της Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 14, στο Fuzz live music Club στην Αθήνα.
Ετοιμαστείτε να ξανακούσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους: “Mad About You“, “Eden“, “Inhaler“, “2 Wicky“, “Jackie Cane”, “Sometimes”, “Club Montepulciano“, “Vinegar & Salt”, “This Strange Effect“, “Gentle Storm”, “Amalfi” και πολλές ακόμα.

Προμηθευτείτε άμεσα το εισιτήριό σας, καθώς τα sold-out πλησιάζουν…

Πληροφορίες και αγορά στα: www.fuzzclub.gr  και www.fixfactoryofsound.gr.

Τις βραδιές θα ανοίξουν ιδανικά δύο εξαιρετικές ελληνικές μπάντες. Οι Ta Toy Boy (13/12, Θεσσαλονίκη) και οι Marva Von Theo (14/12, Αθήνα).

MARVA VON THEO

Σκοτεινοί και ρυθμικοί, ταυτόχρονα όμως εσωστρεφείς, ονειρικοί και συναισθηματικοί, οι Marva Von Theo βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα από το σκοτάδι της Darksynth μουσικής προς την λαμπερή Electropop, συνθέτοντας μία μουσική πολυδιάστατη, με εκφραστικά, καθηλωτικά φωνητικά και εκλεπτυσμένες ενορχηστρώσεις.
Η συνολική αισθητική των ήχων και των μελωδιών τους καλύπτει ένα ευρύ και συχνά αντιφατικό φάσμα, που εμποτίζεται δημιουργικά με το ιδιαίτερα προσωπικό τους λεξιλόγιο. Αποστασιοποιημένοι από στιλιστικά δόγματα, αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστούν και να προσδιορίσουν τον ήχο τους μέσα στον αχανή κόσμο της pop μουσικής.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Dream within a Dream” κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το  2018 και συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές στην Ελλάδα.
Tο 2020 αναμένεται και ο δεύτερος τους δίσκος “Afterglow”.

Links

www.marvavontheo.com

Facebook | Instagram | Youtube | Soundcloud | Spotify | Bandcamp

Videos 

Embrace this Madness : https://youtu.be/6SYas384WRA
What is it about me that you Love:
https://youtu.be/8Wsysn7L4BY
Reaching the Stars:
https://youtu.be/ejSk72NJj2s

==========================================================================================================

ΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥ

Οι Ta Toy Boy θα πλημμυρίσουν τη σκηνή του Fix με τον Lo-Fi indie Pop ήχο τους. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του “This Town” σε special vinyl edition, οι TTB θα κάνουν τη live παρουσίαση του ντεμπούτου τους μαζί με καινούρια κομμάτια που ετοιμάζουν για το επόμενο τους LP. Μετά από μια έντονη συναυλιακή χρονιά με παρουσία στο Release Athens στο πλάι των New Order, Johnny Marr και έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για το “This Town” οι ΤΤΒ σας υποδέχονται στις 13 Δεκεμβρίου!

Links

Facebook | Instagram | Youtube  | Spotify | Bandcamp

Videos

Goodbye: https://www.youtube.com/watch?v=9SAjRglwhWU
This town: https://www.youtube.com/watch?v=eKIA9IAmc_E