• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • Αlpha Steppa (U.K) & Κaya Foundation Crew at AN CLUB!

Αlpha Steppa (U.K) & Κaya Foundation Crew at AN CLUB!

Αlpha Steppa (U.K) & Κaya Foundation Crew at AN CLUB!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤ /Αn Club 

starts after 22:00, support ticket 13 euro

https://www.facebook.com/events/1847532602222197/

 

DUB MEETING AT AN CLUB

Η Prophecy RECORDS*stand proud* έχει την τιμή να υποδέχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην σκηνή του θρυλικού Αn Club , 

τους ΑLPHA Steppa (U.K) & ΚΑΥΑ Foundation CREW (ROMANIA).

O Alpha Steppa είναι μουσικός και παραγωγός της DUB σκηνής με έντονη δισκογραφική παρουσία αλλά και με αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο !
Είναι μέλος της οικογένειας των θρυλικών ALPHA &OMEGA και εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει την dub παράδοση της με την δική του ξεχωριστή αισθητική και τεχνική .
Το 2010 άρχισε να εκδίδει τις δικές του προσωπικές δισκογραφικές κυκλοφορίες απο την STEPPAS RECORDS ,συνδυάζοντας τις μουσικές του καταβολές από τα soundsystem &dubplates με τον σύγχρονο U.K BASS ήχο ,έχωντας ως αποτέλεσμα τις συνεργασίες με θρυλικούς reggae καλλιτέχνες και παραγωγούς !
LEE PERRY, GREGORY ISSACS,MAD PROFESSOR αλλά και αρκετοί σύγχρονοι ταλαντούχοι ερμηνευτές συμμετέχουν στις sold out κυκλοφορίες της STEPPAS RECORDS .

ΚΑΥΑ FOUNDATION CREW .
Με αφετηρία τους το Βουκουρέστι της Ρουμανίας θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για μία συνάντηση ,αυτή την φορά στην Αθήνα .
Οι Kaya Foundation ξεκίνησαν πρίν απο 10 χρόνια την διαδρομή τους στην reggae & soundsystem σκηνή της Ρουμανίας έχοντας δημιουργήσει το δικό τους ηχοσύστημα (ΚΟGAION SOUNDSYSTEM) αλλά και οργανώνοντας αρκετές βραδυές & φεστιβάλ στην χώρα τους,διαδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο την reggae &dub κουλτούρα .
Το Prophecy Records είναι ένα ανεξάρτητο δισκογραφικό εγχείρημα που δημιουργήθηκε το 2012. Η πρώτη του κυκλοφορία σε βινύλιο ήταν ένα EP 12” με κομμάτια όπως τα FIRE BURN (B JUDAH) & REVELATION TIME (B JUDAH ft Hornsman Coyte) ηχογραφημένα στο Hall Place Studio του Leeds. H επόμενη δισκογραφική κυκλοφορία ήρθε 3 χρόνια μετά, το 2015, πάλι σε παραγωγή του ΒUNNIGTON JUDAH & Artman /Jideh και ήταν ένα 7”ιντσο βινύλιο με το κομμάτι LOVE JAH/DUB JAH. Oι επόμενες δισκογραφικές παραγωγές της Prophecy επιφυλάσσουν συνεργασίες με τους θρύλους της reggae, Prince Alla, Johnny Osbourne και Hornsman Coyote στο τρομπόνι σε παραγωγή του Somehow Art .
Αρκετοί είναι και οι καλλιτέχνες που ήρθαν για πρώτη φορά , καλεσμένοι του PROPHECY! .
CONSCIOUS SOUNDS(U.K)ft CHAZBO &D.KINGJAY,EL FATA (U.K),DANCEHALL TRADITION(ROM),SAMMY DREADLOCKS/IRATION STEPPAS CREW,BUNNINGTON JUDAH(U.K),HORNSMAN COYOTE(SERBIA),RAS SNIFFA RANKS(U.K),DADDY MORSE,FAR EAST(FR) ,IRIE WARRIORS SOUNDSYSTEM(ROM)O.B.F ft SHANTI D&SR WILSON,SUNS OF DUB,SOUL STEREO (FR),CONSIOUS EMBASSY(FR),KING ALPHA(U.K),ALPHA AND OMEGA ft RAS TINNY και οι θρύλοι της reggae απο την Jamaica JOHNNY OSBOURNE,PRINCE ALLA , JOHNNY CLARKE !

support by https://www.hippocrates-seeds.com/el/