• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • Η επιστροφή της μοναδικής MARINA στο Piraeus 117 Academy!

Η επιστροφή της μοναδικής MARINA στο Piraeus 117 Academy!

3 χρόνια μετά από την τελευταία της εμφάνιση στην Ελλάδα, η εκθαμβωτική MARINA (aka Marina Diamantis), επέστρεψε στη σκηνή του Piraeus Academy, για μία μοναδική γιορτή της pop μουσικής.

“Rule number one, is you gotta have fun” άλλωστε, είχε υποσχεθεί η ίδια και φυσικά το τήρησε!

Η MARINA, ένα από τα πιο inspirational pop είδωλα καταφέρνει να ξεχωρίζει παγκοσμίως και να αποθεώνεται σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση. Στο πλευρό της, η Καναδή avant – garde pop σταρ Allie X και o δικό μας Leon of Athens, επιφύλαξαν μία εντυπωσιακή βραδιά στο κοινό, που δε σταμάτησε στιγμή να χορεύει στο ρυθμό τους.

Η MARINA είναι πια ένα pop icon πράγμα που απέδειξε on stage, στη δεύτερη συναυλιακή επίσκεψη της, στη χώρα μας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας, Love+Fear Τour.
Κατάμεστος χώρος από κόσμο κάθε ηλικίας να ζητωκραυγάζει non-stop, τη MARINA να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες της αλλά και το αγαπημένο της ελληνικό τραγούδι “Έτσι είν’ η ζωή” της Βίκυς Μοσχολιού. Περήφανη που βρέθηκε στην Ελλάδα ανάμεσα σε φίλους και χιλιάδες fans, χρησιμοποιούσε πολύ συχνά τα ελληνικά της, ξεσηκώνοντας όσους και όσες τυχερές βρέθηκαν το βράδυ της 16ης Νοέμβρη στο Piraeus Academy.