• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • Μια σημαντική rock ‘n’ roll βραδιά με τους Sound Explosion και τους Bullets τον Απρίλιο στο Gagarin!

Μια σημαντική rock ‘n’ roll βραδιά με τους Sound Explosion και τους Bullets τον Απρίλιο στο Gagarin!

THE SOUND EXPLOSION + THE BULLETS

Τιμές Εισιτηρίων: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Wind, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

Λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη συνεργασία και την κοινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, οι Sound Explosion και οι Bullets, δύο από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα σχήματα στην ιστορία του εγχώριου Rock’n’Roll θα μοιραστούν και πάλι το stage! Αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gagarin. Δεν είναι υπερβολή ότι χαρακτηρίζεται αυτή η σύμπραξη ως το meeting της χρονιάς, γιατί τα κοινά χαρακτηριστικά και των δύο «συμμοριών» είναι η αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής, η αυθεντικότητά τους και η μεγάλη λατρεία που τρέφει για αυτούς, ολόκληρη η Rock’n’Roll κοινότητα της χώρας. Garage ή Rockabilly; Ένα είναι το σίγουρο. Η βραδιά αυτή θα είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ και κανείς δεν πρέπει να την χάσει.

Η επίσημη αγαπημένη γκαραζομπάντα Sound Explosion έρχεται με το νέο της άλμπουμ “The Explosive Sounds Of…” στις αποσκευές της, το οποίο ήδη έγινε ανάρπαστο. Οι Sound Explosion θεωρούνται – και είναι – οι γκουρού του εγχώριου garage. Από το 1991 που ιδρύθηκαν, έχουν δώσει εκρηκτικές συναυλίες, πολλές από αυτές μαζί με κορυφαία ονόματα της σκηνής, ενώ η καταξίωση ήρθε με την κυκλοφορία ενός θρυλικού δίσκου στα πλαίσια της σειράς Teen Trash από την Music maniac! Σταθμός στην καριέρα τους ήταν και η συμμετοχή τους στο μεγάλο Beat Festival στην Ιταλία το 2005.

Οι Θεσσαλονικείς Bullets αποτελούν την μακροβιότερη και δημοφιλέστερη rockabilly μπάντα στην Ελλάδα. Κάθε εμφάνισή τους στην Αθήνα αποτελεί ευκαιρία για αχαλίνωτο πάρτυ και κατά κανόνα στέφεται με επιτυχία. Ξεκίνησαν στην Ανατολική Θεσσαλονίκη πίσω στο 1988 και συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς διακοπή μέχρι και σήμερα. Έχουν κάνει πολλές εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τεράστια ανταπόκριση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το άλμπουμ τους «Final Race» πούλησε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, πάνω από 2.500 αντίτυπα!

Στο μεγάλο αυτό ραντεβού μεταξύ άλλων εκπλήξεων, θα ακούσουμε και δύο υπέροχες διασκευές. Οι Bullets θα διασκευάσουν Sound Explosion και το αντίστροφο. Άλλη μία απόδειξη ότι το rock’n’roll δεν γνωρίζει δόγματα και σύνορα! Αυτή η πρωτοβουλία τους θα κυκλοφορήσει μάλιστα σύντομα σε ένα split 45άρι, must για κάθε «μερακλή» μουσικόφιλο!

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
104 45
Τηλ.: 211 4112500