• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • Οι Penny Dreadful επιστρέφουν στο Gagarin, μαζί με τους Troggs!

Οι Penny Dreadful επιστρέφουν στο Gagarin, μαζί με τους Troggs!

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

THE TROGGS
special guests: Penny Dreadful

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (αρχική φάση προπώλησης), 23 ευρώ (τελική φάση προπώλησης και ταμείο)
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, 11876, SevenSpots, Reload Stores, Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, πολυχώρος Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το “Wild Thing”; Το πασίγνωστο τραγούδι κατατάσσεται στη θέση 257 της λίστας του περιοδικού Rolling Stone με τα «500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών», έχει χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές διαφημιστικές εκστρατείες και έχει διασκευαστεί από τον Jimmi Hendrix, τον Bruce Springsteen, την Amanda Lear και χιλιάδες άλλους καλλιτέχνες.

Οι Troggs θα μείνουν για πάντα στην ιστορία για αυτόν τον ύμνο της δεκαετίας του ’60, αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά τους πετυχημένα τραγούδια. “With A Girl Like You”, “I Can’t Control Myself”, “Anyway That You Want Me”, “Give It To Me”, “Love Is All Around” και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες προσέδωσαν στο συγκρότημα παγκόσμια αναγνώριση.

Οι Troggs θεωρούνται ευρέως ως μια πολύ επιδραστική μπάντα, ο ήχος της οποίας αποτέλεσε έμπνευση τόσο για το garage rock, όσο και για το punk rock. Ο διάσημος Αμερικανός μουσικοκριτικός Lester Bangs τους αποκάλεσε ως το “πρώτο βρετανικό πανκ συγκρότημα” και θρυλικά ονόματα όπως οι Ramones, ο Iggy Pop και οι MC5 τους συγκαταλέγουν στις σημαντικότερες επιρροές τους.

Το θρυλικό συγκρότημα παραμένει μέχρι και σήμερα ενεργό, διατηρώντας την υψηλή του δημοτικότητα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, και κερδίζοντας συνεχώς νέους οπαδούς με το μοναδικό του ασυμβίβαστο ύφος καλής ροκ μουσικής.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, οι Troggs θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του Gagarin 205 για μια και μοναδική εμφάνιση.

PENNY DREADFUL

Οι Penny Dreadful έρχονται να μας ξεσηκώσουν για να ταξιδέψουμε μαζί τους στις ερημικές εκτάσεις της Αυστραλίας και στους αχανείς αυτοκινητοδρόμους της Αριζόνα, στα ρημαγμένα αγροκτήματα της Οκλαχόμα και σε δάση στοιχειωμένα από τον Τσαρλς Μάνσον, με προορισμό τους συννεφιασμένους βαλτότοπους της Λουιζιάνα και τα απέραντα λιβάδια της Βόρειας Ντακότα.