• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • Οι Shame για πρώτη φορά στη χώρα μας στο Release Athens 2019

Οι Shame για πρώτη φορά στη χώρα μας στο Release Athens 2019

Οι Shame, μία από τις κορυφαίες νέες alternative rock μπάντες της Βρετανίας, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και το Release Athens 2019! Το πενταμελές συγκρότημα από το Λονδίνο είναι το τρίτο όνομα που θα πλαισιώσει τον μεγάλο Iggy Popκαι τους James το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, εκπροσωπόντας τη νέα γενιά της σύγχρονης rock σκηνής.

 

Το περσινό καταπληκτικό ντεμπούτο τους, “Songs Of Praise”, μας σύστησε μια μπάντα μενεανική ορμή και θυμό και, ταυτόχρονα, ανθεμικά τραγούδια και έναν κλασικό ήχο της alternative σκηνής (από την post-punk έως την britpop) με τη δική τους ζωντάνια, πάθος και χιούμορ. Σε αυτό, περιέχονται τα 5 από τα 6 singles-δυναμίτες που έχει κυκλοφορήσει η μπάντα, μέχρι στιγμής: Gold Hole“, “Tasteless“, “The Lick“, “Concrete“, “One Rizla“.

 

Το “Songs Of Praise” δεν έλειψε από καμία λίστα και κατέκτησε την κορυφή σε αυτήν της, πάντα σεβαστής, Rough Trade, που τους χάρισε τον τίτλου του Album Of The Year, ενώ ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο συμμετέχοντας σε κάθε μεγάλο φεστιβάλ. Ηδη, από το 2016 και ολόκληρο το 2017, πριν καν ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους, ο frontman Charlie Steen και η παρέα του έχτισαν τη φήμη τους εκεί που κάθε rock μπάντα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να το κάνει: πάνω στη σκηνή!

FACEBOOK https://www.facebook.com/shamebanduk/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/shame/
YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCEzHSKr1_q55AhwaGpkP5xQ

 

H προπώληση των εισιτηρίων για τις 8 Ιουνίου στο Release Athens 2019 συνεχίζεται προς 42 ευρώ. Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 100 ευρώ.

 

Διάθεση:

 

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr

 

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης,στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

 

Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, εκτενέστερα βιογραφικά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού:

 

www.releaseathens.gr
https://www.facebook.com/releaseathens/

https://www.instagram.com/release_athens/

 

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:

 

Θωμάς Μαχαίρας / thomasmachairas@fuzzproductions.gr/ 6936 161979

Γιάννης Λυμπέρης / johnlimberis@fuzzproductions.gr / 6945 622781