Οι Youth Valley επιστρέφουν στο Death Disco

YOUTH VALLEY

GLANCES OF BORDAEUX

LIVE @ DEATH DISCO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/5

Οι Youth Valley επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο στο Death Disco, την Παρασκευή 19 Μαΐου, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους LP σε Ευρώπη από την Make Me Happy Records και σε Αμερική, απο την Shelflife Records! To νέο τους single, “Hurricane” μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Μαζί με τους ατμοσφαιρικούς Glances of Bordeaux, το πιο πρόσφατο indie-διαμαντάκι που μας σύστησε και πάλι η Make Me Happy Records και που κίνησε άμεσα το ενδιαφέρον, υπόσχονται ένα πλήρες 3ωρο πρόγραμμα, με ονειρικά vibes, μεθυστικά visuals, συλλεκτικό merch και την πιο γερή δόση αγγλόφωνου indie/ post punk που μπορεί κανείς να βρει στην Αθήνα.

Υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να αποχαιρετήσεις τα live κλειστού χώρου και να ετοιμαστείς για τα καλοκαιρινά Φεστιβάλ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ / SCHEDULE:

20:30 – Doors Open

21:15 – Glances of Bordeaux

22:30 – Youth Valley

 

Info:

Death Disco

(Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή)

Εισιτήρια: 8€

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/youth-valley-glances-of-bordeaux

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/230123486286836/

Με την υποστήριξη της Make Me Happy Records & του Electricity Sound Studio

Χορηγοί Επικοινωνίας: Nostos FM 100.6 | NGradio.gr

 

Poster by Emily Falek

ΤΗΕ BANDS

 

YOUTH VALLEY

Οι Youth Valley δημιουργήθηκαν το 2019 στην Αθήνα. Ο ήχος τους έχει επιρροές και αντλεί έμπνευση από μουσικές σχολές όπως το  new wave, post punk και το 80’s indie rock όπως ‘the Cure’ και ‘the Smiths’ και είναι «ντυμένος» με εναν πιο σύγχρονο shoegaze ήχο που ανα στιγμές θυμίζει μπάντες όπως οι DIIV.

Οι Youth Valley μετά από την, κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη τους εμφάνιση στο Athens Release Festival 2022 ανοίγοντας για τους βετεράνους Bauhaus, και την παρουσίαση του νέου τους single / music video με τίτλο «I dont Want to Go Out with You, Veronica», ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για το επερχόμενο άλμπουμ τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι του ’23 απο την Make Me Happy Records.

Lineup:

Joseph – lead vocals, guitars

Dean – drums, percussion, vocals

George – guitars

Aki Rei – guitars, vocals

Anastasis – bass

 

Multilink:  https://linktr.ee/youthvalley   |    Ιnstagram feed: @youth_valley

GLANCES OF BORDEAUX :

Οι Glances of Bordeaux είναι ένα κουαρτέτο Art Pop / New Wave, που δημιουργήθηκε το 2019, στην πόλη της Αθήνας (GR). Ο ήχος της μπάντας σφίζει από γεμάτα ποπ ενέργεια στοιχεία εμπνευσμένα από τη διαχρονική Brit Wave μουσική των Depeche Mode και New Order, καθώς παράλληλα χαρακτηρίζεται και απο μία διακριτική πινελιά σκοτεινής διάθεσης που παραπέμπει στην κιθαριστική χαρμολύπη την οποία τα αυτιά μας έχουν συναντήσει σε ακούσματα που κυκλοφόρησαν το ‘90, από μπάντες όπως οι Interpol, οι Slowdive και οι Cure.

Οι Glances of Bordeaux ‘βλέπουν’ μέσα από τα μάτια ενός νυκτόβιου περιπλανώμενου της Αθήνας. Η σκιά της πόλης. Οι θαμπές μορφές στον καπνό και τα φώτα των κλαμπ.Τέσσερα σινγκλ, που κυκλοφόρησαν όλα το 2022, αποτελούν την εισαγωγή στον κόσμο της παραπάνω περιγραφής, τα οποία παίρνουν σάρκα και οστά στο πρώτο μουσικό τους βίντεο «Polyglamorous», που μπορείτε να βρείτε στο YouTube.

 

Οι Glances of Bordeaux είναι:

Χρήστος Πουτουλίδης (φωνή, κιθάρα)

Ηλίας Μελικίτζε (μπάσο)

Vata Dinal (πλήκτρα)

Δημήτρης Μάστορης-Κουρμπάνης (τύμπανα)

 

Multilink: https://linktr.ee/gobband   | Instagram feed: click here