Ο Nicky Romero στο UNITE With Tomorrowland Athens!

O NICKY ROMERO ΣΤΟ LINE-UP ΤΟΥ UNITE WITH TOMORROWLAND ATHENS!

Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα! Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας θα ζήσουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης γιορτής της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο! Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ένα ακόμα μεγάλο όνομα που ολοκληρώνει το lineup αυτής της μεγάλης βραδιάς.

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα, μαζί με τον μεγάλο Armin van Buurenτους W&Wτους Mad M.A.Cκαι τους CJ JeffPlaymenJuniorPappaενώ σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, στο Βέλγιο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Dimitri Vegas & Like MikeDavid Guetta και Vini Vici!

Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από “παιδί-θαύμα” της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και μεγιστάνας της παγκόσμιας σκηνής, έχοντας ιδρύσει μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής, ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτό τον χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία.

Από τα εμβληματικά hitsToulouse και I Could Be The One“, μέχρι το πρόσφατοBittersweet“, το πλούσιο βιογραφικό του είναι γεμάτο από μία εντυπωσιακή δισκογραφία που περιλαμβάνει αυθεντικές δικές του συνθέσεις, remixes και συμπαραγωγές, αποδεικνύοντας επανειλημμένα τη μοναδική ικανότητά του να εξελίσσεται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το ανήσυχο πνεύμα και η δημιουργική νοοτροπία του εκφράζονται, ίσως ακόμα πιο έντονα, στην επιτυχία και την επιρροή που έχει η εταιρεία του, Protocol Recordings. Από τη σκηνή στο studio και ακόμα παραπέρα, ο Nicky Romero αφήνει ένα ανεξίτηλο στίγμα στην ηλεκτρονική μουσική του σήμερα.

nickyromero.com

facebook.com/djnickyromero

instagram.com/nickyromero

twitter.com/nickyromero

youtube.com/user/nickyromero

 

Υπενθυμίζουμε πως headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του!

Στην Αθήνα θα βρεθούν και oι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, και οι ραγδαία ανερχόμενοι Mad M.A.C.!Μαζί τους, στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athenso CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα lineup που υπόσχεται ατελείωτο χορό!

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowlandστο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David GuettaDimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici!

Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 μέτρα σε ύψος, ως μέρος μίας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα μας, αντάξια του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στον κόσμο που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες επισκέπτες του!

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP).

 

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.tomorrowland.com

www.viva.gr

 

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Σάββατο 27 Ιουλίου, UNITE With Tomorrowland Athens / with Armin van Buuren, NickyRomero, W&W, Mad M.A.C., CJ Jeff, Playmen, Junior Pappa + Dimitri Vegas & Like Mike,David Guetta, Vini Vici (μέσω ζωντανής δορυφορικής σύνδεσης με το Tomorrowland, στο Βέλγιο)

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (εξωτερικός χώρος), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιραίων 8-10

Χρήσιμες πληροφορίες και τα τελευταία νέα στο www.tomorrowland.com/en/unite-greece

και στη facebook σελίδα του event.
Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

support@eventgate.com
support@fuzzproductions.gr

 

Λίγα λόγια για το Tomorrowland
To Tomorrowland είναι ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ που γίνεται στο Βέλγιο. Διοργανώνεται από τους αυθεντικούς ιδρυτές (και ιδιοκτήτες του), τους αδελφούς Beers. Πραγματοποιείται σε έναν όμορφο φυσικό χώρο, την ψυχαγωγική περιοχή του de Schorre, στην πόλη του Boom (16 χιλιόμετρα νότια της πόλης Antwerp και 32 χιλιόμετρα βόρεια των Βρυξελλών). Το Tomorrowland λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το 2005 και πλέον είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο.
Το 2019, το Tomorrowland γιορτάζει τα 15 του χρόνια και αυτό είναι λόγος για έναν εορτασμό με ένα νέο θέμα με τίτλο, The Book of Wisdom: The Return, με μία εντυπωσιακή κεντρική σκηνή να το συνοδεύει, καθώς και με ένα απίστευτο line-up που αποτελείται από περισσότερους από 1000 καλλιτέχνες. Το Tomorrowland επιστρέφει στο Boom, στο Βέλγιο, για άλλα δύο τριήμερα αυτή τη χρονιά, στις 19-21 και 26-28 Ιουλίου. Κατά τη διάρκειά τους, περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι θα εισέλθουν στους “ιερούς τόπους” του φεστιβάλ.
Πολλές ειδικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν τη φετινή χρονιά για να εορταστεί η 15η επέτειος του Tomorrowland. Το ξεκίνημά του πραγματοποιήθηκε το 2005 και, στο διάστημα μέχρι σήμερα, έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που πλέον θεωρείται το δημοφιλέστερο και εντυπωσιακότερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο. Αυτή τη χρονιά, η 15η επέτειος θα τιμηθεί με διάφορους τρόπους, όπως η πρώτη χειμερινή εκδοχή του φεστιβάλ, με το Tomorrowland Winter στο Alpe d’Huez (Γαλλία) και την δημιουργία του Tomorrowland – One World Radio που πρόσφατα ξεκίνησε να βρίσκεται στον αέρα.