Το Top 5 των Perseptik για το metal διήμερο του ROCKWAVE FESTIVAL!

Λίγο πριν την μεγάλη γιορτή των «metalάδων» στο Τerra Vibe Park και το συνεχόμενο «headbanging» μέχρι τελικής πτώσεωςζητήσαμε από τους Perseptik, ένα νέο συγκρότημα με dark-wave/post-punk και gothic/doom metal επιρροές, να μας δώσουν το δικό τους Top 5 των δυο metal ημερών του Rockwave Festival που έρχεται για να κατεδαφίσει το Τerra Vibe Park!

και ιδού οι επιλογές τους..

 

Sabaton – Primo Victoria

Accept – Restless And Wild

Saxon – Princess of the Night

Judas Priest – The Ripper

Iron Maiden – Powerslave

 

Οι Perseptik είναι ένα νέο συγκρότημα από την Αθήνα που επιχειρεί να συγκεράσει τις dark-wave/post-punk και gothic/doom metal επιρροές του, διατηρώντας, την ίδια στιγμή, την αυθεντικότητα και επιθετικότητα του ήχου του.
Δημιουργήθηκαν το 2012, με τα τότε μέλη να ψάχνουν το μουσικό προσανατολισμό της μπάντας, παίζοντας διασκευές από διαφορετικά ιδιώματα του σκληρού ήχου – από Smashing Pumpkins και Faith No More μέχρι Slayer και Sepultura – ενώ παράλληλα αρχίσανε να προβάρουν και τα πρώτα δικά τους τραγούδια και κάνανε τις πρώτες συναυλίες.
Το φθινώπορο του 2013 περάσανε στην επόμενη φάση, της σύνθεσης και ενορχήστρωσης κομματιών, με απώτερο σκοπό την κυκλοφορία του πρώτου τους δισκογραφικού εγχειρήματος.
Τον Απρίλιο του 2018, κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο “ZERO” και κάνουν μια σειρά συναυλιών για να το παρουσιάσουν στο κοινό. Κάποιες διασκευές έκπληξη πάντα περιλαμβάνονται το σετ τους.

 

 

 

 

facebook pagehttps://www.facebook.com/pg/Perseptik/about/?ref=page_internal