Dissolving Localities 

To Dissolving Localities είναι μια οπτικοακουστική πλατφόρμα που συνδέει το αστικό τοπίο με την performance. Οι video & sound artists Emmanuel Witzthum, Thomas Koner No Coast, Arik Futterman και Ελένη Ζερβού Helen Zervou, σε διάρκεια μίας εβδομάδας θα συλλέξουν εικόνες και ήχους της Αθήνας, τους οποίους στη συνέχεια θα μιξάρουν ζωντανά επι σκηνής σε μια οπτικοακουστική περφόρμανς στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών προσφέροντας στους κατοίκους, αλλα και στους ίδιους τους καλλιτέχνες, μια καινούρια οπτική της πόλης.

Το Dissolving Localities ξεκίνησε από την Ιερουσαλήμ όπου μία διεθνής ομάδα καλλιτεχνών συνεργάστηκαν για τη συλλογή οπτικοακουστικού υλικού από την πόλη το οποίο στη συνέχεια παρουσιάστηκε ως performance με ζωντανό video και sound mixing. Το αρχικό πρότζεκτ εξελίχθηκε, συνδέοντας μέσα από την ίδια μεθοδολογία την Ιερουσαλήμ με άλλες πόλεις. Μεταξύ άλλων έχει παρουσιαστεί στη Μαδρίτη, το Παρίσι, την Κρακοβία, το Λος Άντζελες κα.

Στην Αθήνα το Dissolving Localities πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού ΝΕΟΝ και της Πρεσβείας του Ισραήλ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Κρατήσεις θέσεων: https://www.eventbrite.com/e/dissolving-localities-tickets-50587803482

Διοργάνωση/παραγωγή: Between the Seas Mediterranean Performance Lab