• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • DO OR DIE FEST vol.5 στο AN CLUB

DO OR DIE FEST vol.5 στο AN CLUB

DO OR DIE FEST vol.5

Το πέμπτο Do or Die Fest, επιστρέφει και πάλι, αυτή την φορά εκτάκτως στις 22 Δεκεμβρίου, στην σκηνή του Αn club.

Για μια ακόμα φορά, συγκροτήματα εντός και εκτός Αθήνας, κάποια νεοσύστατα και άλλα με περοσσότερη εμπειρία, είναι έτοιμα να δώσουν ενα δυναμικό παρών με καταιγιστικούς ήχους απο hardcore,metal, και metalcore.

Blood, sweat and beers με εορταστική ατμόσφαιρα!!!

KEEP THE MOSHPIT ALIVE!!! …XMAS STYLE !!!

Ώρα έναρξης: 21.00 Τιμή εισιτηρίου: 6e

Fb event: https://www.facebook.com/events/347683332462092/

SKYBINDER
Οι Skybinder είναι μια νεοσύστατη metalcore μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 στην Αθήνα. Αποτελείται από τον Γιώργο στα φωνητικά (ex-As Barriers Collapse), τον Σίμο και τον Αντώνη στις κιθάρες (New World Disorder), τον Δημήτρη στο μπάσο (electronic composer&producer Omen Ahead) και τον Τάσο στα τύμπανα. Η μπάντα περιστρέφεται γύρω απο τον κλασσικό ήχο του metalcore προσθέτοντας ταυτόχρονα αρκετά μεταγενέστερα και μοντέρνα στοιχεία του είδους. Οι Skybinder στο τρέχον διάστημα έχουν δημοσιεύσει δύο singles και στο άμεσο μέλλον αναμένεται και η ανακοίνωση ενός τρίτου, συνοδευόμενο με την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου.

ΚΙΝ CORRUPTION
Οι Kin Corruption είναι μια 5-μελής Hardcore μπάντα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν το 2014 και μετά από κάποιες αλλαγές μελών κατέληξαν στο σημερινό τους line-up στις αρχές του 2017. Έχουν τρεις κυκλοφορίες μέχρι στιγμής. Το πρώτο τους single κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2015 με τίτλο “To These Days”. Ακολούθησε το EP με τίτλο “Redwood” τον Ιούλιο του 2016. Η τελευταία τους κυκλοφορία ονομάζεται “Through Pain” (Ιούνιος 2017). Η μπάντα έχει αρκετά live στο ενεργητικό της με highlights τις συμμετοχές της σε shows των Agnostic Front(US), Expire(US), Lionheart(US) και Nasty(BE). Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η επερχόμενη full length δουλειά τους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

FAITH IN TRANCE
Οι Faith In Trance είναι ένα συγκρότημα Metalcore που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που τους αρέσει να ασχολούνται με την μουσική. Ως συγκρότημα ξεκίνησαν στα μέσα του 2017 και σήμερα είναι ως εξής : Κώστας (φωνητικά), Χάρης (Κιθάρα), Κωνσταντίνος (μπάσο ), Γιάννης (τύμπανα). Έχουν αφιερωθεί στην παραγωγή πρωτοποριακής μουσικής από την αρχή και σύντομα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο μας ΕP, με τίτλο “Faith”, που παράγεται υπό την επίβλεψη του ίδιου του Κώστα Κατσαντώνη.

SENSE OF INSANITY
Είναι μια τετραμελής μπάντα απο το Αγρίνιο. Ξεκίνησαν το 2015 με κάποια live στην Αθήνα και στο Αγρίνιο, στην προσπάθεια να τους γνωρίσουν και να ακουστούν με την μουσική που δημιούργησαν. Έρχεται το πρώτο ΕΡ και το 2016 και περνάνε στην τελική φάση του schoolwave.
Μετά το schoolwave, και ενω κανονίζουν περισσότερα live διάφορες πόλεις, αλλάζει το line up. Φεύγει ο μπασίστας μετα απο λιγο και ο τραγουδιστής. Η αναπλήρωση τους απο νεα μέλη έρχεται σε συνδυασμό με την είσοδο δεύτερης κιθάρας. Το σχήμα διατηρείται μέχρι τις αρχές του 2018, οπου δημιουργούν το δεύτερο ΕΡ τους. Το καλοκαίρι του 2018 αποχωρούν απο την μπάντα δυο μέλη με αποτέλεσμα να περιέλθουν σε μια μικρή αδράνεια, οσον αφορά τις live εμφανίσεις.
Με νεο line up, η τετραμελής πλέον μπαντα, επιστρέφει δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις, με πρώτη στάση την Αθήνα.

MALIGNANT
Οι Malignant είναι μια νέα τετραμελής μπάντα απο την Αθήνα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 από μια παρέα φίλων με μεγαλύτερο κοινό το πάθος τους για τη hardcore σκηνή και κοινωνική ιδεολογία. Ο ήχος τους επικεντρώνεται κυρίως στη metallic hardcore, αλλά με επηροές και από τον beatdown, heavy hardcore και OG metalcore χώρο, με επιρροές όπως Shame Spiral, Harms Way, Low Roads, Disembodied, Varials, Knocked Loose, Code Orange κ.ά. Στόχος τους είναι να βγάλουν δημιουργικά το μεγάλο πάθος τους για τη σκηνή αυτή και τη hardcore μουσική και να ενισχύσουν την αίσθηση ενότητας μέσω διαφόρων δράσεων της κοινότητας μας.