• Home
 • /
 • MUSIC
 • /
 • “Βραδιά αφιερωμένη στην ηλεκτρονική μουσική στο Temple, με τους Ηχοτοπία, Biomass κ.α.”

“Βραδιά αφιερωμένη στην ηλεκτρονική μουσική στο Temple, με τους Ηχοτοπία, Biomass κ.α.”

Midnight City vol. 1

 

Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Παρασκευή 3 Μαίου 2019

Πόρτες: 21:00

 

Featuring:

Ηχοτοπία

Biomass

Electroware

Kiber Volna

Beat Per Zooma

Ubu Dancer

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

 • 7€ (προπώληση)
 • 9€ (ταμείο)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Τηλεφωνικά στο 11876
 • Reload Stores
 • Seven Spots
 • Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
 • Wind
 • Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
 • Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 – www.yolenis.com)
 • Ηλεκτρονική προπώληση: https://bit.ly/2Pn6ecy

 

Το πρώτο Midnight City έρχεται στο Temple και υπόσχεται μια πολύ ιδιαίτερη σειρά από ενιαίες νύχτες. Σκοτάδια και φώτα της πόλης, ήχοι βημάτων και ήχοι μηχανών, φωνές, σιωπές κι απόηχοι. Σε μια ηλεκτρισμένη πόλη, αφού σημάνουν μεσάνυχτα.

 

-[LIVE SHOWS]

 

ΗΧΟΤΟΠΙΑ (Live A/V) [electro-technoir]

 

Τα Ηχοτοπία είναι το οπτικοακουστικό σχήμα των Παναγιώτη Τομαρά και Στέφανου Κωνσταντινίδη. Βασικός τους άξονας η παραποίηση οπτικού υλικού από τον ελληνικό κινηματογράφο και την τηλεόραση, σε συνδυασμό με αναλογικο-ψηφιακά synthesizers, sequensers και drum machines. Με τον ήχο τους να ταλαντεύεται ανάμεσα σε synthpop, techno και vaporwave, χτίζουν φανταστικές ιστορίες για την αγάπη, την πόλη και τη φευγαλέα καθημερινότητα.

 

BIOMASS (Live A/V) [techno]

 

Πίσω από το όνομα Biomass κρύβεται ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Πάνος Κυβελέας. Ξεκίνησε στην Ιταλία ως DJ, και από το 2003 ασχολείται με την παραγωγή ενός μινιμαλιστικού μουσικού σχεδίου, χρησιμοποιώντας ήχους και οπτικά, στις δικές του οπτικοακουστικές δομές. Έγινε γνωστός από την τριλογία των CDs “Miledrops”, “Market” και “Electrozali”, καθώς και με την κυκλοφορία του “M.D.O.F” EP απο την Modal Analysis.

 

KIBER VOLNA (LIVE A/V) [breakbeat-techno-wave]

 

Ο Kiber Volna είναι το ηλεκτρονικό οπτικοακουστικό σχήμα του Παναγιώτη Τομαρά, μέλος των Clock DVA (UK) και ιδρυτικό μέλος των οπτικοακουστικών πρότζεκτ Ηχοτοπία (GR) και Quasigroup (NL). Με ηχητικές αναφορές breakbeat, techno και wave, παρακινείται από τον πρώιμο και πειραματικό κινηματογράφο, την επιστήμη και την cyber-punk λογοτεχνία, χρησιμοποιώντας αναλογικά, ψηφιακά και ακουστικά όργανα, φωνοκωδικοποιητές, samples, αλγοριθμικά συνθεσάιζερ, επεξεργασμένα βίντεο και παραποιημένες ταινίες sci-fi.

 

BEAT PER ZOOMA (Live) [electronica]

 

Ο Beat per Zooma είναι ένας ¨Ελληνας εξερευνητής στον χώρο της electronica. Ξεκινώντας στα τέλη των 90’s με hardware sequencer και synths και μεταπηδώντας αργότερα σε computers, χρησιμοποιεί trackers και ό,τι άλλο του είναι εφικτό για την παραγωγή ήχου. Ο BpZ αποφεύγει τη χρήση έτοιμων presets και sample loops στα έργα του, επιδιώκοντας με απλούς τρόπους να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο ήχος του ποικίλλει από τα απλά παραδοσιακά chiptunes μέχρι την acid και τη mental tekno, διατηρώντας το δικό του style, χωρίς να κρύβει τις επιρροές του.

 

 

-[DJ’s]-

 

ELECTROWARE (DJ set) [techno-electro]

 

Ο μουσικός και παραγωγός Electroware (Στέφανος Κωνσταντινίδης) διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ηλεκτρονικής μουσικής στη δεκαετία του ’90 μέσω των ηχογραφήσεων, των live παραστάσεων και των DJ set στην Ελλάδα και διεθνώς.

 

UBU DANCER (This isn’t a sweet night – DJ set) [techno electronics]

 

Ο Ubu Dancer, δραστηριοποιείται χρόνια στο πεδίο της μουσικής (a collage with music). Δυναμική παρουσία στις μουσικές της πόλης, έχει γίνει γνωστός από event σε clubs, bars, ανοιχτά πάρτυ και live, από τα οποία έχει συνδιοργανώσει αρκετά, αλλά και από τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του σε προβολές βωβού κινηματογράφου και εικαστικές εκθέσεις.

 

 

LINKS:

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: