Όροι χρήσης

Όλο το υλικό του puzzlemag.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του site και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. H μερική ή ολική αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του puzzlemag.gr χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η ύλη του puzzlemag.gr αποτελεί προϊόν πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από σχετικές ημεδαπές και διεθνείς νομοθετικές διατάξεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω υπερσυνδέσμων (hyperlinks) ή απλών συνδέσμων (links) είναι ανεξάρτητες του site μας και χρησιμοποιούνται για τη εξυπηρέτηση των χρηστών. Το puzzlemag.gr μπορεί να περιέχει υπερσυνδέσμους (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι δε βρίσκονται υπό τον έλεγχό του και συνεπώς δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ποιότητα και πληρότητα παροχής των υπηρεσιών τους.

Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών και όχι απαραίτητα του puzzlemag.gr ή του Ιδιοκτήτη, του Γενικού Διευθυντή, του Διευθυντή Σύνταξης και του εκάστοτε Αρχισυντάκτη.

Το puzzlemag.gr διατηρεί για λογαριασμό του το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε, οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Οι πληροφορίες και οι απόψεις που παρουσιάζονται στο puzzlemag.gr δεν είναι δεσμευτικές ή αντικειμενικές.

Το puzzlemag.gr δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά (π.χ. αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης σε e-mail χρήστη που ανακοινώθηκε στο puzzlemag.gr με την υποβολή της ερώτησης) ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site, και για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. Το puzzlemag.gr καθορίζει κάθε φορά τους ειδικότερους όρους συμμετοχής σε διαγωνισμούς και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής τους κατά πάντα χρόνο και ανεξαρτήτως λόγου.

Το puzzlemag.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτώνται από αναγνώστες.

Το puzzlemag.gr διατηρεί το δικαίωμα, να ελέγξει, επέμβει, διαγράψει και να αποτρέψει τη δημοσίευση σχολίων αναγνωστών.  Σχόλια τα οποία είναι διαφημιστικά, προσβλητικά απέναντι σε συντάκτες ή αναγνώστες και γενικά δε σέβονται των κώδικα δεοντολογικής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο (netiquette) θα διαγράφονται χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Το puzzlemag.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως του site.

Οι παρόντες όροι δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε, σύμφωνα πάντοτε με την εκάστοτε ισχύουσα σχετική νομοθεσία. Για τον λόγο αυτόν συνιστάται στους χρήστες να επισκέπτονται συχνά την παρούσα σελίδα για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές.