Και δεύτερη ημερομηνία για τους CIGARETTES AFTER SEX τον Οκτώβριο στην Αθήνα!

Προστίθεται και δεύτερη ημερομηνία για τους  CIGARETTES AFTER SEX μετά το εντυπωσιακό Sold Out της πρώτης ημέρας! 
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 – SOLD OUT
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
+ special guests

 

 

 

 
Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού, και πλέον sold out εμφάνιση των Cigarettes After Sex στην Αθήνα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, προστίθεται και δεύτερη ημέρα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024. 
➤  Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 10:00 π.μ αποκλειστικά και μόνο από όλο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της more.com 
❯❯ TICKETS
Cigarettes After Sex are an undeniable phenomenon!
Οι Cigarettes After Sex, από τις πιο ξεχωριστές και αισθαντικές μπάντες στον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό, στο πρώτο μεγάλο live της φθινοπωρινής σεζόν την Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ. 
 
Οι Cigarettes After Sex είναι μια ambient ποπ κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2008 με επικεφαλής τον τραγουδοποιό Greg Gonzalez και έδρα της το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Με επιρροές από Mazzy Star, Cocteau Twins και Red House Painters, η μουσική τους χαρακτηρίζεται από στοιχεία dream pop, ambient και slowcore.Η δυναμική τους εμφάνιση το 2012, με το πρώτο τους EP. «Ι.», το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς, με τα πολύ γνωστά σινγκλς «Affection» και «Κ.». Δημιουργοί μερικών από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει, όπως το δημοφιλές «Nothing’s Gonna Hurt You Baby», οι Cigarettes After Sex έχουν κατορθώσει να έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους. Το Νοέμβριο του 2022, οι Cigarettes After Sex επέστρεψαν με το single «Pistol», την πρώτη τους νέα δουλειά μετά από πάνω από δύο χρόνια. Δύο ακόμη αυτόνομα singles κυκλοφόρησαν την επόμενη χρονιά, το 2023, το «Bubblegum» και το «Stop Waiting».Οι πρωτότυπες παραγωγές τους, τα ιδιαίτερα μαγευτικά φωνητικά του Greg Gonzalez και η αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν ατμόσφαιρες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις αλλά και να παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις μια αιθέρια και ονειρική εικόνα, αποδεικνύει πόσο ξεχωριστή μπάντα είναι και τους καθιστά μοναδικούς στο είδος τους.
 
❯ ❯ PRESALE INFO 
Τιμές εισιτηρίων: ΑρέναΖone Α: 43€ Κερκίδες Zone VIP: 49€  Ζone B: 36€  Zone C: 31€  Zone D: 27€ 
➤ ΑμεΑ – * H διάθεση των εισιτηρίων ΑμεΑ πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο email: boxoffice@thehubevents.gr 
 
«Greg Gonzalez lifts the echoey guitars and washes of sound into another league, with amazing vocals and great melodies.»
The Guardian
«Greg Gonzalez explores love in all its forms»
Independent
 
❯❯ TICKETS
 
 
More.com Network:
Online: www.more.com/music/cigarettes-after-sex/Τηλ: 211 7700000
Σημεία προπώλησης: Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis
Χώρος:Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ O.A.K.A
Λεωφ. Ολυμπιονίκου, Σπύρου Λούη 1, 151 23, Μαρούσι, Αθήνα  
➤ Όριο Ηλικίας
ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ | ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ. 
Σύνδεσμοι:
Website – www.cigarettesaftersex.com
Facebook – www.facebook.com/CigarettesAfterSex
Twitter – www.twitter.com/CigsAfterSexx
Instagram – www.instagram.com/cigsaftersex