Οι Enter Shikari επιστρέφουν στην Αθήνα!

Η Honeycomb Live σε συνεργασία με την Eventation Greece παρουσιάζει:

ENTER SHIKARI
Έχουν περάσει χρόνια από την εμφάνιση των βρετανών ρόκερς σε ελληνικό έδαφος, αλλά αυτό το, ομολογουμένως μεγάλο, διάλειμμα ήρθε η ώρα να λάβει τέλος: οι Enter Shikari επιστρέφουν με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, συνοδευόμενοι από τη Lake Malice

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – GAGARIN 205, ΑΘΗΝΑ
Με εντυπωσιακό ρεπερτόριο που διασταυρώνει μουσικά είδη και παίζει με τα όρια, οι Enter Shikari έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον εμβληματικά συγκροτήματα της γενιάς τους. Από το σπουδαίο ντεμπούτο τους Take To The Skies μέχρι το πιο πρόσφατο άλμπουμ A Kiss For the Whole World, που σκαρφάλωσε στο Νο1 των βρετανικών charts, έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές για τον ιδιαίτερο ήχο τους και τον κοινωνικά ευαισθητοποιημένο στίχο τους.

Οι Enter Shikari έχουν παίξει περίπου 3000 live σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τριών headline shows σε γήπεδα της Βρετανίας, support στις ευρωπαϊκές εμφανίσεις των Prodigy, Linking Park και 30 Seconds To Mars και τόσα πολλά φεστιβάλ που είναι αδύνατο να απαριθμήσει κανείς. Η μπάντα είναι γνωστή για τις ζωντανές εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα, την ανεπανάληπτη ενέργεια-σήμα κατατεθέν των live τους και τα εντυπωσιακά, καινοτόμα visuals. Να είστε εκεί, στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα (Gagarin).

https://eventation.gr/?fbclid=IwAR0JMH9eGmAhxEZeilSDten8FP8LCUlK81y2b2ozAiVBVJSC8VpJhIhpwC4