Οι Shame έρχονται στο Fuzz Club!

Οι Shame μας συστήθηκαν το 2018 με το “Songs of Praise” και αμέσως ξεσήκωσαν συζητήσεις γύρω από το όνομά τους. Eίναι μέλη  της αναγεννημένης βρετανικής σκηνής, παρέα με τους Idles αλλά και τους Ιρλανδούς Fontaines DC και Murder Capital και ανήκουν σε αυτή τη νέα γενιά των βρετανικών μπαντών, που στα δωμάτιά τους υπήρχαν οι αφίσες των Fall, των Jesus and Mary Chain ακόμα και των Birthday Party. Ανυπομονούμε να τους ακούσουμε την Παρασκευή στο Fuzz!

Το 2021 κυκλοφόρησαν το δεύτερο album τους “Drunk Tank Pink” ενώ το Φεβρουάριο του 2023 θα κυκλοφορήσει και το τρίτο album με τίτλο “Food for Worms”. Για τους φαν της Cambridge rock, οι Shame είναι αποκάλυψη. Η ενέργειά τους είναι έντονη και μεταδίδεται απευθείας στο μυαλό και στο κορμί, αποκαλύπτοντας το μουσικό τους εύρος αλλά και τη στιχουργικές τους ικανότητες. Μέρος της αναβίωσης του post punk, καταπιάνονται με την καθημερινότητα, τις μάχες που ο καθένας δίνει αναζητώντας μια θέση στον κόσμο.

Είναι μία από τις πολλές μπάντες που χρειάστηκε να διακόψουν τη ζωή και τη ροή τους λόγω του covid αλλά αυτά είναι πια παλιές αναμνήσεις. Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι τύποι έγραψαν το Drunk Tank Pink μιλώντας για την απομόνωση και την εσωτερική πάλη προτού κλειστούμε σε παγκόσμια καραντίνα. O εκκεντρικός frontman Charlie Steen, δήλωνε πριν ένα χρόνο στο GK ότι το ροζ ήταν το χρώμα που έβαψε το δωμάτιό του για να ηρεμεί, κι από εκεί ήρθε η ιδέα. Εμείς γνωρίζουμε ότι είναι μια περσόνα που αξίζει να απολαύσεις από κοντά και σίγουρα έχει να δώσει πολλά!

Έχοντας στο μυαλό μας την απίστευτη performance τους μαζί με τους James και τον Iggy Pop το 2019, στο Release Athens Festival, ανυπομονούμε για την Παρασκευή! Ραντεβού στο Fuzz!

Info:

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817).

Ο Council Popstar είναι το support act.

Το πρόγραμμα:
Πόρτες / ταμείο 20:00
Council Popstar 21:25
Shame 22:30

Η προπώληση συνεχίζεται στα 25 ευρώ. Στο ταμείο η τιμή θα είναι 27 ευρώ.
Διάθεση εισιτηρίων:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Online στα fuzzclub.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης