• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • Ο Parov Stelar την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 στο Release Athens 2021!

Ο Parov Stelar την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 στο Release Athens 2021!

Το Release Athens 2021 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στην Πλατεία Νερού. Ο διάσημος Αυστριακός καλλιτέχνης και η καταπληκτική μπάντα του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης και του ασταμάτητου χορού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ο Parov Stelar θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, στο Fix Factory Of Sound Open Air!

Αυτή είναι η 4η από τις 10 ημέρες της διοργάνωσης του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για τo Release Athens 2021, μετά την υποχρεωτική αναβολή λόγω της πανδημίας. O σχεδιασμός μας προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να αποτελέσουν ένα lineup που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του voucher και τις επιλογές που θα σας δοθούν. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους πως οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τα εισιτήριά τους σε προνομιακά.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Η προπώληση συνεχίζεται προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpenbar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr/www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8.00-00.00, Σάββατο 9.00-00.00, Κυριακή 10.00-20.00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δυ-Σαβ 11.00-19.00).

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, θεωρείται ο “εφευρέτης” του Electro Swing. Το κοινό τον πρωτογνώρισε από τις επιτυχίες που ηχογράφησε, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το ραδιοφωνικό airplay. Όμως, η μεγάλη του δύναμη παραμένει η σκηνική του παρουσία, παρέα με την πολυμελή μπάντα του. Πλέον, μετράει περισσότερα από 1.000 shows, με απανωτά sold-out σε εμβληματικούς χώρους όπως το Play Station Theater στη Νέα Υόρκη, το Alexandra Palace στο Λονδίνο και το Zenith στο Παρίσι, αλλά και σε πολλά σπουδαία φεστιβάλ, όπως τα Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop, μεταξύ άλλων.

O νέος του δίσκος, “Voodoo Sonic – The Trilogy”, χωρίζεται σε τρία μέρη, με το πρώτο να έχει ήδη κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες και τα δύο επόμενα να καταφθάνουν μέσα στη χρονιά. Ένα ακόμα ταξίδι προς τη μουσική ελευθερία και την εξερεύνηση νέων ηχητικών τοπίων που φαίνεται πως θα τον οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.

Την ίδια στιγμή, είναι περιζήτητος remixer – με συνεργασίες από Tony Bennett & Lady Gaga μέχρι Lana Del Rey, Lukas Graham, Bryan Ferry – ενώ έχει ντύσει με τη μουσική και τα τραγούδια του αμέτρητες διαφημίσεις, ταινίες και σειρές!

Αν η ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου είναι “πως θα διασκεδάσω;” o Parov Stelar είναι η απάντηση! Το ελληνικό κοινό το γνωρίζει ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο γι’ αυτό και δίνει πάντοτε βροντερό παρών στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Official Website

Facebook

YouTube

Instagram 

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στwww.releaseathens.gr

Release Athens Links:

Official website

Facebook

YouTube

Twitter

Instagram

 

Το 2021, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

Όπως προαναφέραμε, o Parov Stelar θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, στο Fix Factory Of Sound Open Air.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.grwww.fixfactoryofsound.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα ReloadWind

 

Parov Stelar + more tba, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, Fix Factory of Sound Open Air (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 / www.fixfactoryofsound.gr).