ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΤΩΝ ΜELVINS ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023!

MELVINSLIVE IN ATHENS+ Vodka Juniors + Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs
TΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023    
RELENTLESS TRAILBLAZERS ❯❯ DOOM-GRUNGE GODS    ❯❯CULT HEROES ❯❯ MELVINS, THE DADAIST ROCK OUTSIDERS WHO CHANGED EVERYTHING❯❯The band, The myth, The legend ❯❯ Nobody grooves better than sludge-grunge icon King Buzzο
Οι Melvins, οι Vodka Juniors και οι Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs σε λίγες ημέρες στην Τεχνόπολη για ένα δυνατό live που θα ξεσηκώσει το αθηναϊκό κοινό!
❯❯ TICKETS
«Kurt Cobain’s idols made some of the heaviest, strangest, most uncompromising rock of the last 30 years, and influenced every grunge band that ever formed»
The Guardian«Long before there was grunge, there was Melvins»
MetalHammer
❯ ❯ MELVINSΟι Melvins είναι ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής. Δημιουργήθηκαν το 1983 με επικεφαλής τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Buzz Osborne και έδρα το Montesano της Ουάσινγκτον. Συνδυάζουν, με μεγάλη μαεστρία, το punk rock και τη heavy μουσική, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό, νέο υποείδος. Ανήκουν στη σχολή των μουσικών που δεν περιορίζουν τον ήχο τους και τολμούν, με άνεση και επιτυχία, να κινηθούν σε διάφορα είδη, όπως grunge, stoner, sludge, doom metal, hardcore punk και alternative rock. Κατά τη διάρκεια της  40χρονης σχεδόν ιστορίας του συγκροτήματος, με βασικούς πυλώνες τους Buzz Osborne και Dale Crover,  μέχρι σήμερα, οι Melvins έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 25 άλμπουμ, πολυάριθμα Ep’s, live albums, singles και σπάνια κομμάτια. Έχουν ανοίξει το δρόμο και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα περισσότερα συγκροτήματα της grunge σκηνής του Seattle, όπως οι NirvanaSoundgarden και Mudhoney. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Melvins ήταν ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του frontman των NirvanaKurt Cobain, ενώ ο Adam Jones των Tool, διαχρονικός θαυμαστής των Melvins, τους χαρακτήρισε, σε συνέντευξή του το 1994, ως τους εφευρέτες του grunge. Πρόσφατα, οι Melvins κυκλοφόρησαν την ακουστική συλλογή 36 κομματιών, «Five Legged Dog», με επανεκτελέσεις μερικών από τα πιο heavy τραγούδια τους, καθώς και διασκευές από αγαπημένους καλλιτέχνες. Στη διάρκεια της δισκογραφίας τους, οι Melvins έχουν συνεργαστεί με τους Jello Biafra, Mudhoney και Fantômas και έχουν περιοδεύσει επανειλημμένα σε όλο τον κόσμο.
❯ ❯ VODKA JUNIORS 
❯ ❯ PIGS PIGS PIGS PIGS PIGS PIGS PIGS 
❯❯ TICKETS
❯ ❯ TIMETABLE19:00 – DOORS19:30 – PIGS X720:35 – VODKA JUNIORS22:05 – MELVINS
Δίκτυο προπώλησης:Online: www.viva.gr/tickets/music/melvins/Τηλεφωνικά: 11876General Admission: 33€Box Office: 35€Χώρος:Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αθήνα, 118 54