Το Release Athens 2024 υποδέχεται την Jain και τους Telenova!

Το Release Athens 2024 υποδέχεται την Jain και τους Telenova, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Η Γαλλίδα τραγουδίστρια και παραγωγός που χαλάει κόσμο τα τελευταία χρόνια, με super hits όπως τα “Makeba”, “Come”, “Alright”, και το ραγδαία ανερχόμενο ατμοσφαιρικό τρίο από την Αυστραλία αποτελούν τα πρώτα ονόματα για την πιο «φρέσκια» και χορευτική βραδιά της φετινής διοργάνωσης.

Πολύ σύντομα, θα ανακοινωθεί ένα ακόμα σπουδαίο όνομα για αυτή την ημέρα του φεστιβάλ.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια της ποπ, Jain, έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση για το δυναμικό και πολυπολιτισμικό της στυλ, επηρεασμένο από τα πολλά μέρη που έχει αποκαλέσει σπίτι της. Μεγαλώνοντας στο Dubai, το Abu Dhabi και το Congo, αφομοίωσε τις ιδιαίτερες μουσικές παραδόσεις και κουλτούρες αυτών των περιοχών και τις ενσωμάτωσε στον πολυσυλλεκτικό της ήχο. Από την εφηβεία της ξεκίνησε να συνδυάζει αραβικούς και αφρικανικούς ρυθμούς με την ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα πραγματικά προσωπικό ύφος.

Ο χαρακτηριστικός της ήχος, γεμάτος αστικές ανησυχίες και πολιτική ευαισθητοποίηση, τη βοήθησε να αποκτήσει ένα φανατικό διαδικτυακό κοινό με αποτέλεσμα το ντεμπούτο της, “Zanaka” (2016), να γίνει χρυσό και να ξεπεράσει το 1 εκ. πωλήσεις. Ακολούθησε το “Souldier” (2018), το οποίο σάρωσε στην Γαλλία (όπου ζει μόνιμα πλέον), κατακτώντας την κορυφή των charts και κερδίζοντας μια θέση στους πιο επιτυχημένους δίσκους της χρονιάς.

Τώρα, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει και την τρίτη της δουλειά με τίτλο “Fool” (2023), η Jain αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο ιδιαίτερες καλλιτέχνιδες των ημερών μας, με έναν μοναδικό και τολμηρό ήχο που συνδυάζει την απόλυτα χορευτική διάθεση με την pop αισθητική του σήμερα, με χαρακτηριστικές πινελιές από τα 70s και τα 80s και τη μουσική παράδοση των χωρών στις οποίες μεγάλωσε. Στις 15 Ιουνίου, θα την απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντανά στη χώρα μας.

Follow Jain:
Official Website
Facebook
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify

Οι Telenova δημιουργήθηκαν το 2020, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Το συγκρότημα αποτελείται από την τραγουδίστρια, συγγραφέα και σκηνοθέτη Angeline Armstrong και τους πολυοργανίστες και παραγωγούς Edward Quinn και Joshua Moriarty.

Ο ήχος τους βασίζεται στα samples και συνδυάζει το trip hop με τη χορευτική pop, όπως φάνηκε από το ντεμπούτο τους, το EP “Tranquilize”, που κυκλοφόρησε το 2021. Με κινητήρια δύναμη το single “Bones”, καθώς και το σαρωτικό επόμενο EP “Stained Glass Love”, οι Telenova έχουν αποκτήσει παθιασμένους οπαδούς εντός και εκτός των συνόρων της χώρας τους, χάρη στην υποστήριξη από το BBC 6 Music, το KCRW, τη Vogue Paris, το NME, το Triple J και άλλα σημαντικά ραδιόφωνα του κόσμου.

Ακολούθησαν διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου “2022 AIR Breakthrough Artist”, sold-out περιοδείες και εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Αυστραλίας, εκατομμύρια streams και φυσικά μια πανέμορφη διασκευή στο “Hung Up” της Madonna που εκτόξευσε τη δημοτικότητά τους. Χωρίς αμφιβολία, οι Telenova είναι ένα όνομα που θα ακουστεί πολύ μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Follow Telenova:
Official Website
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

 

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στις 12:00, προς 33€ και για συγκεκριμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  • Open-bar
  • Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο    
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες    
  • Αναμνηστικό δώρο
     

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / releaseathens.gr more.com
Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr


Follow Release Athens:
Official Website
Facebook
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify