New Long Fest 2018

NEW LONG FEST 2018

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιουλίου

Στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

(Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196

Είσοδος: 5 ευρώ ανά ημέρα – Ώρα έναρξης: 17:30

Event page: https://www.facebook.com/events/393332231132850

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ:

 

Nightstalker

Mother Of Millions​

A Victim of Society​

Afformance

Half Gramme of Soma​

Black Hat Bones​

Day Oof​

Fool in the Box

 

Πόρτες: 17:00

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ:

 

Whereswilder​

Need​

Hidden in the Basement​

Breath After Coma​

Sober On Tuxedos​

Bandage​

Mad John the Wise​

 

Πόρτες: 17:30

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Τη στιγμή που η ελληνική underground ροκ και μέταλ σκηνή παρουσιάζει μέσω των εκπροσώπων της, κάποιες εκ των ποιοτικότερων δουλειών της, το φεστιβάλ που την τιμάει και τη στηρίζει εδώ και 13 συναπτά έτη, το New Long Fest, επιστρέφει ανανεωμένο για την 14η επαναληψή του, έχοντας -όπως πάντα- στο line-up του μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα εγχώρια ονόματα, σε μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών!

 

14 σπουδαίες μπάντες σε μία σκηνή, πέντε λεπτά μακριά από τη θάλασσα, άφθονη κρύα βαρελίσια μπύρα, μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και ποτό, τόνοι merchandise, άπλετο parking, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν για άλλη μια χρονιά την παλαιότερη εν ζωή underground φεστιβαλική διοργάνωση του καλοκαιριού, με είσοδο μόνο 5€ ανά ημέρα.

 

Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της σκληρής και εναλλακτικής μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι η γνωστή: 21 & 22 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:

 

*** Η μίσθωση ή όχι του λεωφορείου θα εξαρτηθεί από την ποσότητα των συμμετοχών.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ:

Ραντεβού στις 16:00 στο Σύνταγμα, απέναντι από το Hotel Amalia (λεωφ. Βασιλίσης Αμαλίας 10) και αναχώρηση στις 16:30. Προβλεπόμενη άφιξη στον χώρο διεξαγωγής στις 17:30, μισή ώρα περίπου πριν την έναρξη των συναυλιών.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 21.07.18:

Αναχώρηση στις 00:40 από τον χώρο διεξαγωγής (15 λεπτά μετά τη λήξη των συναυλιών) προς σταθμό μετρό “Δουκίσης Πλακεντίας” (το μετρό λειτουργεί μέχρι τις 02:00). Προβλεπόμενη ώρα άφιξης 01:20.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 22.07.18:

Αναχώρηση στις 00:40 από τον χώρο διεξαγωγής (15 λεπτά μετά τη λήξη των συναυλιών) προς Σύνταγμα. Προβλεπόμενη άφιξη στις 01:40.

 

*** Το εισιτήριο μετακίνησης κοστίζει 10 ευρώ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στο φεστιβάλ.

 

*** Αποστείλατε πρόθεση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο newlongfestbus@gmail.com, αναφέροντας ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ τα εξής στοιχεία:

 

 • Ονοματεπώνυμο
 • Τηλέφωνο
 • E-mail
 • Επιθυμητή ημέρα μετακίνησης (21 ή 22 Ιουλίου ή και τις δύο)

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης:

 

Ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.

 

 

ΠΑΡΟΧΕΣ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

 

Φέτος στη παρέα μας θα βρίσκεται το Big Mouth, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό και δροσιστικά cocktails, από το πλούσιο menu του, όπως επίσης και Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών τις rock & metal σκηνής πού θα συμπληρώσει το πολυσυλλεκτικό πολιτιστικό παζλ της φετινής edition του New Long Fest. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε έργα από τους Revolver Design, Bewild Brother, Manster Design.

 

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΠΡΟΩΘΗΣΗ:

 

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

 • Monster Energy
 • Jagermeister
 • Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing
 • Big Mouth
 • Hair IDentity
 • Hitch Hiker Clothing
 • The Local Pub
 • Μόνο Θρας
 • Fuzz Ink
 • Filthy Fabric
 • Grindhouse Studios

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ: