Π100: Ο νέος αγαπημένος πλανήτης των παιδιών είναι η Τεχνόπολη

Π100: Ο νέος αγαπημένος πλανήτης των παιδιών είναι η Τεχνόπολη!

Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά, έρχεται και ο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη! Το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά προσεδαφίζεται, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμος Αθηναίων και μας υπόσχεται ένα διήμερο που θα θυμόμαστε για καιρό!

Χρώματα, σχήματα, παιχνίδια, μουσικές… Βαλ’τα μαζί και ανακάτεψέ τα με πολλή φαντασία και πολλά χαμόγελα! Τι άλλο; Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και μία μεγάλη δόση χαράς και ξεγνοιασιάς, μπορεί και δύο, κι έτοιμη η συνταγή! Τι φτιάχνουν όλα αυτά; Μα φυσικά, τον πλανήτη των παιδιών, τον Π100! Πού θα τον βρεις; Οι ακριβείς συντεταγμένες του μας οδηγούν ανάμεσα στις οδούς Πειραιώς 100, Ιάκχου και Περσεφόνης. Πώς θα τον αναγνωρίσεις; Μα φυσικά, από τις τρεις μεγάλες καμινάδες που τον χαρακτηρίζουν!

18 ώρες, 55 φορείς, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές ομάδες, 18 αθλητικές δράσεις, 40 εργαστήρια δημιουργικής μάθησης, 13 θεατρικά προγράμματα, 4 ξεχωριστές ξεναγήσεις, 3 διαδραστικές εκθέσεις, 2 συναρπαστικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις, 1 έκθεση παιδικού βιβλίου, 8 ομιλίες για γονείς, baby room, The Meet Market, Food Market, τσίρκο, bubble show, μαγικά, κρουστά, τραμπολίνο, τοίχοι αναρρίχησης, κυνήγι θησαυρού και πολλές-πολλές εκπλήξεις για παιδιά 0-17 ετών

Τι θα συμβαίνει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στον πλανήτη μας; Προσγειώσου στις παρακάτω γραμμές κι άσε τις λέξεις να σου λύσουν τις απορίες: αθλητικές δραστηριότητες για όλους, συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές για όλα τα γούστα, τα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου/Industrial Gas Museum, διαδραστικές εκθέσεις, λαχταριστά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, foodcorner, εργαστήρια χορού, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και performances, ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις για γονείς, ένα The Meet Market ειδικά αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Ραντεβού στον Π100, εκεί που όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε μπορούν να συμβούν!

 

Στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου, προσγειωνόμαστε στον #Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη και απογειώνουμε τη φαντασία μας!

 

 

Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Παιδί // ημερήσιο εισιτήριο // 8,00 €
Συνοδός // ημερήσιο εισιτήριο // 6,00 €
Παιδί // διήμερο εισιτήριο // 14,00 €
Συνοδός // διήμερο εισιτήριο // 10,00 €

ΤΑΜΕΙΟ
Παιδί // ημερήσιο εισιτήριο // 10,00 €
Συνοδός // ημερήσιο εισιτήριο // 7,00 €
Ανέργων/ΑΜΕΑ // 50% έκπτωση
Παιδί // διήμερο εισιτήριο // 17,00 €
Συνοδός // διήμερο εισιτήριο // 12,00 €
Οικογενειακό (5 άτομα και πάνω) // 6€/άτομο

*Απαγορεύεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά εκτός αν διαθέτουν ενεργή κάρτα εκπαιδευτικού. Στην περίπτωση αυτή η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο στο ταμείο.

Ραντεβού στον Π100, εκεί που όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε μπορούν να συμβούν!

Περισσότερες πληροφορίες: https://goo.gl/wmj4oc
**Προπώληση εισιτηρίων εδώ: https://goo.gl/nwzfXC, στο δίκτυο της Viva Wallet και στο Viva Spot της #Τεχνόπολης (Δευτέρα έως Σάββατο, 11.00-19.00).

#Π100
#KatheMeraTexnopoli