Κερδίστε Προσκλήσεις για την παράσταση Temporal, Terrestrial #2 στο ΚΕΤ

Το puzzlemag.gr σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων , κληρώνει 2 δίπλες προσκλήσεις για το Σάββατο 06/10 για την παράσταση Temporal, Terrestrial #2 στο ΚΕΤ.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται μέσω αποστολής e-mail στο info@puzzlemag.gr μέχρι και τη Παρασκευή 05 Οκτωβρίου,  με θέμα “Temporal και ένα ονοματεπώνυμο. Οι νικητές/ριες θα ενημερωθούν με προσωπικό  e-mail.

 

Temporal, Terrestrial #2 από την oμάδα The Instrument

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 21:00

10 €, 8 € (φοιτητικό, άνω 65), 5 € (κάρτα ανεργίας, ΣΕΗ, ΣΕΧΩΧΟ)

 

Η ομάδα The Instrument έχει ξεκινήσει μια σειρά παραστάσεων με τίτλο Temporal, Terrestrial σε συνεργασία με δημιουργούς από τα πεδία της μουσικής, του χορού και των εικαστικών τεχνών. Μέσω των παραστάσεων ξετυλίγονται μοναδικές συναντήσεις με κεντρικό άξονα το πάθος και τις δεξιότητες που μοιράζονται οι δημιουργοί των διαφορετικών καλλιτεχνικών πεδίων. Η κάθε performance είναι κάτι σαν προσχέδιο· οι ήχοι, οι εικόνες και οι συνθέσεις κατευθύνονται συλλογικά από την ομάδα των καλλιτεχνών. Τα μέλη της ομάδας εναλλάσσονται καθώς κάθε φορά οι The Instrument συμπράττουν με ντόπιους καλλιτέχνες.

 

Ο στόχος των παραστάσεων Temporal, Terrestrial είναι να ξεκινήσει ένας συνεχής διάλογος μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν αναπτύξει τις ικανότητές τους μέσω του αυτοσχεδιασμού, μακριά από θεωρητικές ιδέες και από τα όρια που αυτές επιβάλλουν.

 

Συντελεστές:

Maya M. Carroll: χορός

Roy Carroll: electroacoustic media

Άρια Μπουμπάκη: χορός

Στέφανος Χυτήρης: κρουστά

Στράτος Μπιχάκης: electronics, synthesizer

Διάρκεια: 60’

 

Λίγα λόγια για την ομάδα The Ιnstrument

 

H ομάδα Τhe Instrument ιδρύθηκε το 2011 στο Βερολίνο. Δίνει παραστάσεις με πυρήνα το συνεργατικό έργο των Μaya M. Carroll και Roy Carroll και τις διαφορετικές καλλιτεχνικές τους επιδιώξεις. Ο Roy και η Μaya συνεργάζονται από το 2006, δημιουργώντας έργα με άλλους καλλιτέχνες από το χώρο της performance, της μουσικής και των εικαστικών τεχνών. Οι διάφορες δραστηριότητές τους περιλαμβάνουν χορογραφικές δουλειές και άλλες σκηνικές παραγωγές, ερευνητικές συνεργασίες, διαλέξεις / συζητήσεις και εργαστήρια.

 

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.theinstrument.org/

 

H Maya M. Carroll πραγματοποιεί τριήμερο workshop στον χώρο Χορός-Κίνηση-Ρυθμός από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/294146784503318/

 

κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων

Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α
11361 Κυψέλη, Αθήνα

213.00.40.496 & 69.45.34.84.45

ΠΡΟΣΒΑΣΗ με αυτοκίνητο: εύκολο παρκάρισμα | με λεωφορείο (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8 | με τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14 | (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4 | με ΗΣΑΠ: Άγιος Νικόλαος (15 λεπτά με τα πόδια)

 

https://polychorosket.gr

https://www.facebook.com/tvcontrolcenter/

https://twitter.com/TVControlCenter

https://www.instagram.com/TVControlCenter/

https://www.flickr.com/photos/polychorosket/albums

 

 

Το γαλλικό συνδικάτο SYNDEAC (Συνδικάτο των Καλλιτεχνικών και Πολιτισμικών Εταιρειών) υποστηρίζει το πρόγραμμα του ΚΕΤ για τη σεζόν 2018-19.

https://www.syndeac.org/