Frolic ready to launch

Frolic ready to launch | από την oμάδα Frolic

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 | 20:00 | είσοδος ελεύθερη

 

Η εικαστική ομάδα Frolic θα βρίσκεται στο ΚΕΤ στις 18/10 με την κολεξιόν “KOSMOS” εμπνευσμένη από την αστρονομία, τις επιστήμες και την εξερεύνηση του διαστήματος. Πάνω στις διαστημικές συνθέσεις των Frolic αυτοσχεδιάζουν, για μια βραδιά, ο μουσικός Στέφανος Χυτήρης και οι χορεύτριες Θεανώ Ξυδιά, Ειρήνη Οικονομίδη και Δέσποινα Σανιδά.

Η Frolic είναι ταυτόχρονα μια καλλιτεχνική ταυτότητα, ένα brand και ένας διοργανωτής δρώμενων για την προβολή των εκάστοτε προϊόντων της. Ως μέρος της παρούσας υβριδικής εποχής, υπογραμμίζει την πολυπραγμοσύνη της καλλιτεχνικής παραγωγικότητας. Για την πρώτη εμφάνισή της ως brand ξεκινά με μια βασική πρώτη ύλη, το ύφασμα, το οποίο έχει παίξει το δικό του ρόλο στους τομείς της τέχνης, του σχεδιασμού, της μόδας και της τεχνολογίας.

Η συλλογή “KOSMOS” είναι φορέσιμοι μεταξωτοί καμβάδες εμπνευσμένοι από την εξερεύνηση του σύμπαντος, εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και τη συνάρτηση αυτής με την ανθρώπινη φύση. Έτσι, συγχωνεύει ένα θεμελιώδες υλικό (το ύφασμα) με θεμελιώδη ερωτήματα. Καθοδηγούμενη από τα αστέρια η Frolic ταξιδεύει και βρίσκει παράξενους νέους κόσμους, μύθους και υπαρξιακά ερωτήματα που αποδίδει σε εννοιολογικά έργα. Η συλλογή απαρτίζεται από 18 κομμάτια, αστροφωτογραφικά κολάζ τυπωμένα σε μετάξι Σουφλίου, όπου το καθένα με διαφορετική σύνθεση και αφήγηση πραγματεύεται ερωτήματα σχετικά με το άγνωστο.

Συντελεστές

Ομάδα Frolic: Βίλη Χισκάκη, Αλεξία Ψαραδέλη, Κατερίνα Ψαραδέλη

Μουσική: Στέφανος Χυτήρης

Χορογραφία/performance:  Θεανώ Ξυδιά, Ειρήνη Οικονομίδη, Δέσποινα Σανιδά

Βίντεο/έντυπα: Frolic

Instagram: www.instagram.com/frolic.patterns

 

κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων

Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α
11361 Κυψέλη, Αθήνα

213.00.40.496 & 69.45.34.84.45

ΠΡΟΣΒΑΣΗ με αυτοκίνητο: εύκολο παρκάρισμα | με λεωφορείο (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8 | με τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14 | (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4 | με ΗΣΑΠ: Άγιος Νικόλαος (15 λεπτά με τα πόδια)

 

https://polychorosket.gr

https://www.facebook.com/tvcontrolcenter/

https://twitter.com/TVControlCenter

https://www.instagram.com/TVControlCenter/

https://www.flickr.com/photos/polychorosket/albums

 

Το γαλλικό συνδικάτο SYNDEAC (Συνδικάτο των Καλλιτεχνικών και Πολιτισμικών Εταιρειών) υποστηρίζει το πρόγραμμα του ΚΕΤ για τη σεζόν 2018-19.

https://www.syndeac.org/