The Underdogs w/ The Acid Pussies live @ Bad Tooth

2 αθηναικά σχήματα, για μια βραδιά στη συσκευασία του ενός, ζωντανά στο «εγχώριο CBGB’s», όπως αποκαλείται ήδη από τους θαμώνες του!

Οι The Underdogs, αφήνοντας πίσω ένα αρκετά δημιουργικό καλοκαίρι, με ζωντανές εμφανίσεις εντός κι εκτός Αθήνας, αλλά και ευρισκόμενοι πλέον στην τελική φάση πραγματοποίησης του 2ου ολοκληρωμένου δίσκου τους μετά το «Paths» του 2016, επιστρέφουν στο κέντρο της πόλης για ένα «ιδρωμένο» όπως υπόσχονται live, με νέο συναυλιακό act, αφού θα παρουσιάσουν μαζί με μέρος του παλαιού τους υλικού, νέα tracks που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της επερχόμενης δουλειάς τους, αλλά και το νέο μέλος της παρέας τους για πρώτη φορά!

Παρέα τους στη σκηνή του Bad Tooth, θα βρίσκεται μια πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα, η οποία αφενός πολύ τους αρέσει, αφ’ετέρου γνωρίστηκαν στον πυρήνα κάθε μουσικής σκηνής, τα στούντιο, κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Acid Pussies!

 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Bad Tooth (Κακουργοδικείου 6, Μοναστηράκι, Αθήνα)

Ώρα έναρξης – 20.30

Είσοδος ελεύθερη με κουτί συνεισφοράς

Spread the love – Make it happen!

 

 

Οι The Underdogs είναι ένα r’n’r σχήμα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2013 και μετά από διάφορες προσθήκες στο line up τους, ξεκίνησαν τα πρώτα τους live ήδη μετά από λίγους μήνες, όπως και την δημιουργία των δικών τους αυθεντικών συνθέσεων.

Την αρχική σχετικά ωμή και πρωτόλεια ηχητική τους προτίμηση, διαδέχθηκε η ευρύτερη -μεταγενέστερα – αντίληψη συνθετικά, με την προσθήκη synths και πνευστών και που αναπόφευκτα τους οδήγησε σε ένα μεγαλύτερο μουσικό φάσμα, πάντα με κοινό παρονομαστή τις ηχητικές ατμόσφαιρες.

Το φθινόπωρο του 2014 μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το παρθενικό τους e.p “The snowball effect”, το οποίο κυκλοφορεί λίγο καιρό μετά ψηφιακά.

Αμέσως μετά επικεντρώνονται στην δουλειά πάνω σε νέο υλικό για το ντεμπούτο τους άλμπουμ. Μετά από πολύμηνη συνεργασία με τον παραγωγό Νίκο «Ottomo» Αγγλούπα στο Fab Liquid Sound Studio, το άλμπουμ αυτό ολοκληρώνεται την άνοιξη του 2016, σε από κοινού παραγωγή και κυκλοφορία δική τους, με την πολύτιμη συνδρομή της πάντα εκλεκτικής Inner Ear Records στο κομμάτι της διανομής και τιτλοφορείται «Paths», από το ομότιτλο κομμάτι το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ.

Ακολουθούν νέες live εμφανίσεις και παρουσιάσεις του δίσκου, μερικές κολακευτικές κριτικές από μέσα του είδους για το l.p , όπως και η δημοσιοποίηση ενός νέου demo στις αρχές του 2017, με το κομμάτι «The race».

Toυς τελευταίους μήνες, το σχήμα πραγματοποίησε εμφανίσεις εντός κι εκτός Αθήνας, προσέθεσε ένα νέο μέλος στην ομάδα και παράλληλα συγκέντρωνε το υλικό, το οποίο θα αποτελέσει την 2η δισκογραφική τους δουλειά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

FB page : The Underdogs – Greece

@TheUnderdogsgrOfficial

LINKS

e-mail : theunderdogsgr@gmail.com

https://theunderdogsgr.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/user-850092545

https://www.youtube.com/channel/UCLwD899md7MYUAAQrECzOFA

https://www.youtube.com/watch?v=I4Rzlqxg6dc

https://www.youtube.com/watch?v=bZH4I9yjdfE

 

Oι Acid Pussies σχηματίστηκαν στην Αθήνα την άνοιξη του 2018.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 tracks σε μορφή demo ( Circle of life & Surfer grandma) κι αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το 1ο τους e.p

Με 60-70’s ήχο κι αρκετό delay, συνδέουν τη ψυχεδέλεια με surf rock & blues κιθάρες. Οι ίδιοι αυτοχαρακτηρίζονται δηλώνοντας “We play acid music for pussy people”.

Acid Pussies:

Dimitris Loizos – vocals, guitar

Eirini Tampasouli – guitar

Sophie Papakosma – bass guitar

Tasos Masxalidis – drums

 

#beapussy