“Malevolence: Οι metal-hardcore crossover βασιλιάδες έρχονται ζωντανά στην Θεσσαλονίκη.”

Η Straight from the Heart Records και η One Two Six Clothing παρουσιάζουν

Malevolence (UK) ζωντανά στην Θεσσαλονίκη

Special guests: Psyanide + Con Artist

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • 16€ (προπώληση)
  • 20€ (ταμείο)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • The Nephilim Metal Music Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 694 53 66 526, www.nephilimstore.gr)
  • Stereodisc (Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 231 026 2912)
  • Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, τηλ.: 2310 544304)
  • Velona Records (Μητροπόλεως 125, τηλ.: 2313090695)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: https://goo.gl/WJYoCx

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Το “Self Supremacy”, τελευταία κυκλοφορία των Malevolence, ξεκινάει από εκεί που έμεινε η ακριβώς προηγούμενη. Όπως εκεί, έτσι κι εδώ συναντάμε το ίδιο μοναδικό μίγμα ευφυούς κιθαριστικής δουλειάς, κατεδαφιστικών moshing σημείων και ψυχωμένων – θυμωμένων φωνητικών. Αυτό που έχει διαφοροποιηθεί είναι η αλάνθαστη ωριμότητα της μπάντας που πλέον ξεδιπλώνει την πολυετή εμπειρία της σε stages και τραγουδοποιεία. Οι Βρετανοί hardcore – metal crossover βασιλιάδες έχουν επιστρέψει για τα καλά και το “Self Supremacy” είναι η περίτρανη απόδειξη για αυτό! Στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του τελευταίου αυτού πονήματός τους, περνούν από την χώρα μας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου σε ένα exclusive ελληνικό show που θα λάβει χώρα στο Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα).

Στα τέλή του 2013 οι Malevolence έκαναν την μεγαλειώδη είσοδό τους στην Βρετανική σκηνή του σκληρού ήχου, με την κυκλοφορία του ντεμπούτο τους “Reign of Suffering”, τραβώντας κατευθείαν την προσοχή του underground κοινού, με το ευθύβολο, τραχύ και εκλεκτικό μείγμα μουσικών στυλ από όλο το φάσμα του metal και hardcore ήχου. Η πεντάδα από το Sheffield του Ηνωμένου Βασιλείου, σύντομα εισέπραξε αποθεωτικές κριτικές από έντυπα και sites του χώρου, σε όλη την υφήλιο, ενώ τραγούδια τους ακούστηκαν στο BBC Radio 1, την ίδια στιγμή που κοινό και μουσικοκριτικοί μιλούσαν για το θρυλικό αυτό πλέον ντεμπούτο τους ως ένα “μοντέρνο κλασικό” δημιούργημα.

Οι Malevolence σύντομα απέκτησαν μια σπουδαία φήμη για τις ισοπεδωτικές ζωντανές τους εμφανίσεις, που προωθούσαν την βία και την τρέλα σε κάθε γωνία των clubs που έπαιζαν. Η επιδεξιότητά τους στην εκτέλεση και το πολυπρόσωπο μείγμα επιρροών που έφεραν, τους επέτρεψαν να σπάσουν τα όρια του μουσικού είδους που εκπροσωπούσαν και τους έδωσαν την φήμη που χρειάζονταν για να μπορέσουν να εμφανιστούν ζωντανά σε πλήθος διαφορετικών σκηνών και φεστιβάλ, μπροστά από κάθε είδους κοινό.

Έχοντας περιοδεύσει στο πλευρό των Dying Fetus, Comeback Kid και άλλων και έχοντας συμμετάσχει σε φεστιβάλ ορόσημα όπως το Βρετανικό Download Festival, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουν τίποτα από την μοναδική μουσική προσωπικότητά τους, απλά επιβεβαίωσαν το ίδιο τους το όραμα, που ήταν εκεί από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του σχήματος. No compromise!

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Κατερινιώτες / Θεσσαλονικείς και Psyanide οι οποίοι πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album “I Declare War” κι έχουν ήδη αποκτήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη φήμη στην εγχώρια σκηνή, και οι  dark / djent / experimental metallers Con Artist.

 

LINKS:

 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: