Το Μονοκόκαλο επιστρέφει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου!

Το Μονοκόκαλο επιστρέφει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου!

ΜΟΝΟΚΟΚΑΛΟ #2

Mc Yinka and the Fuzics
Νίκος Χαλβατζής
Uncensored music band
ΚΡΑΑΚ

Τιμή εισιτηρίου5 ευρώ με μπίρα

Προπώλησηviva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

Το μονοκόκαλο είναι ένα πείραμα σε εξέλιξη.
Ζωντανό και υπό (συν)διαμόρφωση.
Μετά την εμπειρία του μονοκόκαλο #1 και τη θερμή ανταπόκριση που δέχτηκε, επιστρέφει στις 28 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205, συγκεντρώνοντας, πλέον, περισσότερα από 20 ελληνόφωνα/ελληνόστιχα συγκροτήματα και δημιουργούς από διάφορες πόλεις.

Yinka and the Fuzics

Ο Yinka, παρέα με την ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τους Fuzics, δίνει μεστές μουσικές παραστάσεις. Ένα ασταμάτητο show στο οποίο παεουσιάζει με ουσιαστικό τρόπο τα μουσικά ιδιώματα με τα οποία έχει καταπιαστεί όλα αυτά τα χρόνια, όπως το hip hop, η reggae, το funk και το afrobeat. Η ομάδα διανύει πλέον τον τέταρτο χρόνο ύπαρξης της, βρίσκεται στη καλύτερη φάση της και είναι έτοιμη να σας βάλει σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που κλιμακώνεται!

DRUMS: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
BASS: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ
GUITAR: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ
TRUMPET: ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ
TROMBONE: RENATO KUSHI SOUND
ENGINEER:ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Νίκος Χαλβατζής

Ο Νίκος Χαλβατζής δημιουργεί και καταγράφει σε αποθήκες και σοφίτες, με ό,τι προκύψει και δανειστεί, concept δίσκους με πλοκή και ρόλους, χειριζόμενος τα τραγούδια ως επεισόδια. Δανείζεται ηχοχρώματα και ύφη κατά το δοκούν αποφεύγοντας, όσο του επιτρέπεται, τα στερεότυπα.

Γεννημένος στην Αθήνα , σπούδασε πιάνο και θεωρία επί οχταετίας στο Κονσερβατόριο Κοζάνης. Μετά από μια σύντομη περιπλάνηση στα πεδία της ελληνικής επαρχίας και της πρωτεύουσας εγκατέλειψε τον δημόσιο βιο για περαιτέρω σπουδές ενώ, σε συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος Τεφλόν, παρουσιάζει περιστασιακά τα θραύσματα της μουσικής και του λόγου του σε διάφορες σκηνές.

Δισκογραφία:
“Πλάνο εξόδου” 2006 Lyra
“Γκόλεμ #” 2010 Lyra
“Άλφα Ζεύγος” 2014 Yafka Records

Uncensored

“Τα δάκρυα καίγονται πάνω στο πρόσωπο”, ξανάπιασαν το κομμάτι οι Uncensored, όπως ονόμαζαν την μπάντα που έστηναν οι δύο Νίκοι, και που έπαιζε, όπως έλεγαν, τα Μπλουζ του Εικοστού Πρώτου Μεσαίωνα. “Πήγαμε στο bar-café να συζητήσουμε”, τραγουδούσε απαγγέλοντας, ο ένας Νίκος, ενώ ο άλλος έπαιζε σκληρά, πολύ σκληρά, σαν να παίζει δύο σαξόφωνα μαζί, τη φυσαρμόνικα.

Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης,
Το Μυθιστόρημα της Μεταπολίτευσης,
συνέχεια 43, Οι Θύελλες της Νιότης

Νίκος Τσώλης – Κιθάρα, φωνή, στίχοι
Σταύρος Καλταμπάνος – Μπάσο
Παντελής Πιλάβιος – Κιθάρα, Lapsteel, Minilogue, Microkorg
Ιωάννης Πάτσης – Τύμπανα

ΚΡΑΑΚ

Οι ΚΡΑΑΚ ξεκίνησαν ως τρίο αυτοσχεδιασμού τον χειμώνα του 2014 σε ένα παλιό σπίτι στο Μεταξουργείο. Στην πορεία προστέθηκε 4ο και 5ο μέλος και βρήκαν στέγη σε ένα στούντιο στου Ψυρρή, ενώ οι φόρμες τους πήραν πιο συγκεκριμένη μορφή και ύφος, Garage, Punk, Ψυχεδέλεια, Kraut Rock, πάντα με κακές προθέσεις… Γράφουν από ένστικτο και τραγουδούν στην ελληνική γλώσσα. Έχουν ηχογραφήσει ζωντανά δύο demo, ενώ, πρόσφατα, ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο, ως τετράδα, πλέον, με μπάσο, τύμπανα, κιθάρα και τρομπέτα.

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
104 45
Τηλ.: 211 4112500