“Για δεύτερη μέρα οι Dead Congregation στο Temple λόγω υψηλής προπώλησης”

Dead Congregation ζωντανά στην Αθήνα

Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)

 

Ημέρα 1ηΣάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Special guests: Resurgency + DreamLongDead

 

Ημέρα 2ηΣάββατο 23 Δεκεμβρίου 2018

“Graves of the Archangels” anniversary show

Special guests: Soulskinner + Rapture

 

Πόρτες: 20:30

Event page: www.facebook.com/events/314367429294726

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (περιορισμένη διάθεση στα 300 εισιτήρια ανά ημέρα):

 • Προπώληση: 8€ ανά ημέρα
 • Ταμείο: 10€ ανά ημέρα

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)
 • Bowel of Noise (Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα, τηλ.: 2103846783, www.bowelofnoise.com)
 • Τηλεφωνικά στο 11876
 • Reload Stores
 • Seven Spots
 • Wind
 • Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
 • Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
 • Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 – www.yolenis.com)
 • Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/temple/dead-congregation

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από τις στάχτες των Nuclear Winter, το 2004 ανέτειλε μια νέα δύναμη στον χώρο του ευρωπαϊκού death metal. Ένα σχήμα που προερχόμενο από μία μικρή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (την Αθήνα φυσικά) θα άλλαζε στην πορεία τα δεδομένα του ήχου και όλου του underground extreme metal στερεώματος, κυκλοφορώντας δισκογραφικές δουλειές – σταθμούς, και καταφέρνοντας να σπάσει τα σύνορα της χώρας της, να ακουστεί εμφατικά και στην πορεία να λατρευτεί από οπαδούς του ακραίου ήχου παγκοσμίως.

 

Με σποραδικές αλλά εμβληματικές δισκογραφικές κυκλοφορίες (δύο πλήρη album -με το πιο πρόσφατο “Promulgation of the Fall” του 2014 να θεωρείται από τους πολλούς το σημαντικότερο death metal album του καιρού του- ένα EP και ένα split EP με τους Γερμανούς “ομοιδεάτες” τους, Hellspawn) και με ένα πολύ ιδιαίτερο death metal στυλ, που με έντονες αναφορές στο παρελθόν του είδους, αγκαλιάζει περισσότερο την ατμοσφαιρική πλευρά του ήχου, παρά δίνει έμφαση στην ταχύτητα ή την τεχνική, οι Dead Congregation χαράζουν εδώ και περίπου 15 έτη μία συμπαγή πορεία, με κάθε βήμα της να τους φέρνει πιο κοντά στην παγκόσμια καταξίωση, την οποία βέβαια και αξίζουν.

 

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου οι DC, συναντιούνται στη σκηνή του Αθηναϊκού Ναού, με άλλα δύο πολύ σημαντικά σχήματα του εγχώριου extreme metal στερεώματος, τους καταιγιστικούς brutal death metallers Resurgency και τους υπέρμετρα λασπώδεις DreamLongDead που βρίσκονται στα πρόθυρα της κυκλοφορίας του νέου δισκογραφικού τους… εκτρώματος!

 

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, επί την αφορμή του επικείμενου sold out της πρώτης ημέρας, που πλησιάζει ταχύτατα, αλλά και τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του μνημειώδους δίσκου “Graves of the Archangels”, η άβυσσος των Dead Congregation θα καλύψει το Ναό, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, που θα είναι αφιερωμένη στην προαναφερθείσα δισκογραφική κυκλοφορία, όπου θα εκτελεστεί στην ολότητά της. Την δεύτερη ημέρα, οι μπάντες που θα συμπληρώσουν το φονικό billing είναι οι old school death metallers Soulskinner και οι thrash metallers Rapture.

 

The Temple of Athens will soon be destroyed!

 

LINKS:

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: