Οι Dream Theater επιστρέφουν μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα!

Eventation Greece παρουσιάζει:

Dream Fest

Εισιτήριαhttp://eventation.pro

2 Ιουλίου 2019 – Αθήνα @ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

 

Oι θρυλικοί DREAM THEATER, ιδρυτές του progressive-metal, επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια!

Οι DREAM THEATER θα παίξουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως τα «Pull Me Under», «As I Am» και  «Take The Time» κ.α! Οι Αμερικανοί θρύλοι του ροκ  θα παρουσιάσουν επίσης το ολοκαίνουργιο τους άλμπουμ «Distance Over Time». Αυτό το αποκλειστικό θέαμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ(ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ). To line-up που θα συνοδεύσει τους DREAM THEATΕR συνθέτοντας το DREAM FEST, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι DREAM THEATER, που κατέκτησαν καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, θα χτυπήσουν την ελληνική πρωτεύουσα  με τα κύματα της αχαλίνωτης ενέργειας τους, των βιρτουόζικων riffs, της μοναδικής μελωδίας, της απαράμιλλης τεχνικής και της δεξιοτεχνίας  των μουσικών.

Θα πιάσετε αυτό το κύμα;

DREAM THEATER: δημιουργήθηκαν το 1985 και το τωρινό line-up των πρωτοπόρων του progressive metal είναι  –James LaBrie (τραγούδι), John Petrucci (Κιθάρες), Jordan Rudess (Keyboards), John Myung (Bass) και Mike Mangini (Drums). Η μπάντα έχει μοναδικό δεσμό με ένα από τα πιο παθιασμένα  fan-clubs σε όλο τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από τις δύο υποψηφιότητες τους για το βραβείο GRAMMY και τα 15 εκατομμύρια δίσκους που πουλήθηκαν  παγκοσμίως!

Μεταξύ των πολυάριθμων βραβείων, το άλμπουμ “Images & Words” του 1992 έγινε «χρυσό» και τοποθετήθηκε  στο πολυπόθητο “100 Greatest Metal Albums of All-Time” του Rolling Stone. Εν τω μεταξύ, το Guitar World έβαλε το άλμπουμ  «Awake» στο Νο1  του «Superunknown: 50 Iconic Albums That Defined 1994». Οι οπαδοί ψήφισαν το 1999 το «Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory» ως το νούμερο 1 Progressive Rock Album  όλων των εποχών σε μια δημοσκόπηση του Rolling Stone του 2012. Αξίζει να  αναφερθεί,  ότι αυτό μπήκε ως το «15ο Greatest Concept Album» του Classic Rock.

Το 2009 είδαν το «Black Clouds & Silver Linings» να σκαρφαλώνει το  Billboard Top 200 στο Νο6 ως «A Dramatic Turn of Events» (2011) όπως και το «Dream Theater» (2013), διατηρώντας τρεις συνεχόμενες φορές την θέση στα Top 10. Πρόσφατα, το 2016  το «The Astonishing» προσέλκυσε παγκόσμια φήμη  με το «Consequence of Sound».

Εκτός από την κυκλοφορία τριών πλατινένιων και δύο χρυσών βίντεο, οι DREAM THEATER εισήχθησαν στο Long Island Music Hall of Fame το 2010. Με το 14ο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους και την πρώτη κυκλοφορία για την InsideOutMusic / Sony Music, με το «Distance Over Time», η μπάντα επαναφορτίζει  την αδελφότητα που την έχει κρατήσει να δημιουργεί μουσική μαζί για πάνω από 30 χρόνια!

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ζωντανή ιστορία της μουσικής που κόβει την ανάσα και αντανακλάται σε δεκατέσσερα άλμπουμ από τα στούντιο, πέντε live άλμπουμ από τις συναυλίες, εκατοντάδες κρυμμένους  φιλοσοφικούς  «σπόρους» μέσα στα τραγούδια των DREAM THEATER οι οποίοι είναι έτοιμοι να φυτρώσουν στην συνείδησή σας!

Επίσημη ιστοσελίδα: http://dreamtheater.net

Εισιτήρια: http://eventation.pro