Α real wild child: O Iggy Pop επιστρέφει θριαμβευτικά στη σκηνή!

O Ιggy Pop ξεκίνησε τις συναυλίες του 2019 από την Αυστραλία και οι δύο sold-out βραδιές στο περίφημο Sydney Opera House ήδη χαρακτηρίζονται μυθικές.

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 72 του χρόνια, ο τελευταίος μεγάλος frontman τoυ Rock, απέδειξε πως η “ωμή” ενέργεια που βγάζει στη σκηνή είναι ακόμα εδώ, καταργώντας κάθε φυσικό Νόμο… Με ένα καταπληκτικό set-list, με κλασικά δικά του τραγούδια, των θρυλικών Stooges και αναπάντεχες διασκευές, “ανάγκασε” το κοινό να σηκωθεί όρθιο μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή και ουδείς κάθισε για δύο ώρες!

Φορώντας για μόλις 2 (!) λεπτά το περίφημο δερμάτινο τζάκετ με το “street walkin’ cheetah” στην πλάτη, πήρε απευθείας… κεφάλια. “I wanna be your Dog”, “Gimme Danger”, “Lust for Life”, “The Passenger” συνιστούν την καλύτερη εισαγωγή συναυλίας που θα ζήσετε ποτέ!

Ο Iggy έχει ακόμα δύο συναυλίες στην Αυστραλία πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία του με πρώτο σταθμό την Πλατεία Νερού και το Release Athens το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην κορυφαία βραδιά της χρονιάς! Πάρε από εδώ το εισιτήριό σου: www.releaseathens.gr/iggy-pop-james-shame/

https://www.puzzlemag.gr/lust-for-iggy/

Release Athens 2019: To μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!