Sónar Athens : από την Βαρκελώνη στην Αθήνα!

11 και 12 Οκτωβρίου 2019

SONAR ATHENS

Το Sónar Athens είναι η ελληνική εκδοχή του πρωτοποριακού, διεθνούς φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts, με έδρα τη Βαρκελώνη. Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2019.

Το Sónar Athens αποτυπώνει τον μοναδικό ρυθμό της σύγχρονης Ελληνικής πρωτεύουσας. Σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης και χωνευτήρι επιρροών, η γεμάτη ιστορία πόλη είναι το τέλειο σκηνικό για ένα event που συνδυάζει μεγάλα ονόματα ηλεκτρονικής μουσικής και πειραματικά acts από όλο τον πλανήτη, με καθιερωμένους αλλά και ανερχόμενους εγχώριους καλλιτέχνες.

Έναρξη προπώλησης: Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στα http://www.viva.gr και http://www.public.gr

11 και 12 Οκτωβρίου

Gazi Music Hall, Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

SÓNAR ATHENS

Νέα ονόματα: Modeselektor, Acid Arab, DJ Koze, Boys Noize και πολλά ακόμα

Έντεκα νέα ονόματα προστίθενται στο line-up του Sónar Athens, ανεβάζοντας το σύνολο των ανακοινωμένων καλλιτεχνών για τo πρώτο Sonar Athens στους είκοσι.

Οι νέες προσθέσεις περιλαμβάνουν διάσημα ονόματα όπως τους Modeselektor, Acid Arab, DJ Koze, Boys Noize, ανερχόμενους καλλιτέχνες όπως τους HAAi and Patrick Topping και τους κορυφαίους της σύγχρονης avant-garde Caterina Barbieri, Tim Hecker, Rival Consoles και Shigeto.

Acid Arab (live)

Boys Noize

Caterina Barbieri Time-Blind a/v with Ruben Spini (live)

DJ Koze

HAAi

Tim Hecker (live)

Modeselector (live)

Rival Consoles (live)

Shigeto (live)

John Talabot

Patrick Topping

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και electronica superstars εμφανίζονται στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Το 2019 οι Modeselektor, το ένα δεύτερο των Moderat και πιθανότατα το πιο ανοιχτόμυαλο DJ /producer δίδυμο του πλανήτη, κυκλοφόρησαν το πρώτο, νέο άλμπουμ τους έπειτα από 8 χρόνια: το “Who Else” αποδεικνύει τον πλουραλισμό των επιρροών τους και την άνεση τους να μεγαλουργούν σε κάθε εκδοχή της techno. Θα εμφανιστούν στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Αυτή είναι η χρονιά του DJ Koze: το “Knock Knock” του συμπεριλήφθηκε σε πάρα πολλές λίστες με τα Καλύτερα Άλμπουμ του 2018 και ψηφίστηκε “Best Electronica/Downtempo DJ” στα περίφημα DJ Awards.

Ο Patrick Topping πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, χτίζοντας το όνομά του ως το “πρόσωπο” της σύγχρονης Βρετανικής house και techno. Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Οι Acid Arab, το Γαλλικό ντουέτο που δημιούργησε ολόκληρο είδος μουσικής με τη μίξη ήχων της Μέσης Ανατολής με την acid house.

Σε διαρκή αναζήτηση και χωρίς να μπορεί να κατηγοριοποιηθεί, ο Tim Hecker είναι ένας από τους πιο avant-garde καλλιτέχνες της εποχής μας, καθώς συνεχίζει να ερευνά τα όρια της ambient μουσικής εδώ και δύο δεκαετίες.

Έχοντας κερδίσει το BBC Essential Mix of the Year 2018 για το έξοχο leftfield techno και house mix της, η HAAi θα εμφανιστεί στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Ο Boys Noize, επικεφαλής του διάσημου ομώνυμου label και ένας από τους “προστάτες” της πρωτοποριακής techno, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ο John Talabot, δημιουργός του “ƒIN”, ενός από τα πλέον εντυπωσιακά άλμπουμ της τρέχουσας δεκαετίας, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από πέντε χρόνια.

Η Caterina Barbieri θα παρουσιάσει τα υπνωτικά, μινιμαλ μοτίβα της, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Time Blind a/v show της με τον Ruben Spini.

Ο Rival Consoles έχει την ικανότητα να δημιουργεί μουσική γεμάτη συναισθήματα. Το “Persona”, εμπνευσμένο από την ταινία του Ingmar Bergman, ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά της περασμένης χρονιάς.

Ο Shigeto επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από έξι χρόνια για να παρουσιάσει το μοναδικό pastiche του από jazz, leftfield electronica και hiphop.

Το line up (ως σήμερα) του Sónar Athens είναι:

Acid Arab (live)

ANNA

Boys Noize

Caterina Barbieri Time-Blind a/v with Ruben Spini (live)

Foreign Beggars (live)

HAAi

Tim Hecker (live)

John Hopkins

HVOB (live)

Paul Kalkbrenner

Kölsch

DJ Koze

Modeselector (live)

Red Axes (live)

Rival Consoles (live)

Shigeto (live)

John Talabot

Patrick Topping

UNKLE (live)

Worakls (live)

Περισσότερα ονόματα και πληροφορίες για το Sonar Athens θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

2-DAY – 75 Euros

VIP 2-DAY – 125 Euros

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευριπίδης, Wind.

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

www.sonarathens.gr

https://www.facebook.com/sonarfestivalATS/

https://www.instagram.com/sonar.athens/