Ένα αφιέρωμα στον David Bowie στο Μέγαρο Μουσικής!

Ch-ch-changes

A Tribute to David Bowie

Heroes Tribute Band: Νεκτάριος Nekk Γεωργιάδης, Tolis Fasois, Lou is, Γιώργος Μπίλιος Sugahspank!

Special guest: Βαγγέλης Γερμανός.

 

Παρασκευή 17 Mαΐου 2019
Μέγαρο Μουσικής
Aθηνών

Το Ch-ch-changes είναι μία παράσταση – αφιέρωμα στον David Bowie και τις αλλαγές που συνέβησαν στην θαυμαστή, καλλιτεχνική του πορεία.

Ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό σχήμα, η Heroes Tribute Band, ειδικά δημιουργημένη για να ερμηνεύσει το τεράστιο έργο του Bowie, θα μας ταξιδέψει σε μερικούς από τους σημαντικότερους σταθμούς στην καριέρα του Starman, φωτίζοντας μερικά από τα highlights αυτής, μέσα από τα πολλά πρόσωπα του καλλιτέχνη.

 

Η Heroes Tribute Band αποτελείται από τους Νεκτάριος Nekk Γεωργιάδης (φωνή),  Tolis Fasois (φωνή)|Lou is (φωνή), Γιώργος Μπίλιος (φωνή)| Sugahspank! (φωνή), Γιάννης Δημητριάδης (πιάνο/πλήκτρα), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Γιώργος Βασιλάτος (κιθάρες) Mάριος-Λαζ Ιωαννίδης (κιθάρες), Θοδωρής Kαπετανάκος (μπάσο), Σπύρος Νίκας (σαξόφωνο).

Special guest: Βαγγέλης Γερμανός.

 

O David Bowie ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα. Γνωστός για τις μεταμορφώσεις του, δεν δίστασε να πειραματιστεί με την μουσική και την εικόνα του, αφήνοντας ένα σημαντικό αντίκτυπο στην ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Ένας από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, συνέχισε να επανεφεύρει τον εαυτό του και να εκπλήσσει το κοινό μέχρι το τέλος, καθώς το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε δύο μέρες νωρίτερα από την ανακοίνωση του θανάτου του, αφήνοντας ένα τελευταίο δώρο στους εκατομμύρια θαυμαστές του.

 

H Heroes Tribute Band ξεκίνησε την πορεία της πριν δύο περίπου χρόνια με αφορμή το θάνατο του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη και έχει στο ενεργητικό της τέσσερα μεγάλα live. Το πρώτο έγινε τον Μάιο του 2016, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση των προσφύγων. Έκτοτε συμμετέχει σε αφιερώματα για τον Bowie συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, αλλά και εξαιρετικές κριτικές.

 

Mία μοναδική βραδιά με ένα επιλεγμένο playlist που θα μας ξεναγήσει στην ιστορία της μουσικής του David Bowie τόσο χρονολογικά όσο και υφολογικά, θυμίζοντας μας γιατί όλοι θα αγαπάμε τον David Bowie για πάντα!

 

Ιδέα/καλλιτεχνική επιμέλεια:

Γιώργος Μπίλιος

 

 

Πληροφορίες παράστασης
Παρασκευή 17 Μαΐου 2019
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών –
Aίθουσα Banquet
Ώρα έναρξης: 22.00

Εισιτήρια: 15 ευρώ & 7 ευρώ (φοιτητικό, AMEA, ανέργων, +65, πολύτεκνοι)

Προπώληση εισιτηρίων: 210 72 82 333, https://webtics.megaron.gr/en/events/?eventid=2203&showid=4772#4772
και σε όλα τα καταστήματα
Public

 

http://www.megaron.gr