Οι JoyCut για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Release Athens!

Το Release Αthens παρουσιάζει για 1η φορά στη χώρα μας τους JoyCut, την Κυριακή 23 Ιουνίου στο πλάι των Hozier, Roisin Murphy και Hooverphonic.

Το ιταλικό ηλεκτρονικό σχήμα φτιάχνει μουσική για το μέλλον! Την υφαίνει με ένα… βουνό ηλεκτρονικών ήχων και δύο ντράμερ. Τα τραγούδια τους “αποπνέουν” μια κινηματογραφική αγνότητα, με tribal drumming, “χειρουργικές” κιθάρες και industrial κρουστά.

Με βάση την Μπολόνια σχηματοποιούν μουσικά ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία με σκοτεινές στιγμές, πελώρια beats μαζί με μια εφευρετικότητα που είναι υπνωτική και παράλληλα γεμάτη φαντασία.

Το 2018 ο ίδιος ο Robert Smith, ηγέτης των Cure, τους κάλεσε στο Meltdown Festival του Λονδίνου, εξηγώντας πως “πάντα επιλέγω πραγματικά σπουδαίες live μπάντες, το συναίσθημα και η καρδιά με ελκύουν”.

Οι συναυλίες των JoyCut είναι μόνιμα εκτός σφαίρας μιας απλής παράστασης και κάθε νέα τους δουλειά είναι μια πρόκληση. Με μόνιμο… σύνθημα το “JoyCut Never Stops”, περιοδεύουν ασταμάτητα σε κάθε ήπειρο. 74 χώρες, 216 πόλεις. Πρόσφατα παρουσίασαν μια πολύ πετυχημένη παράσταση, με τίτλο K O M O R E B I, μια όπερα-αφιέρωμα στην Ιαπωνία και μια εμφάνιση στο TedX. Με τρεις δίσκους στο ενεργητικό, ετοιμάζουν την επιστροφή τους και στην Αθήνα θα παρουσιάσουν και νέο ακυκλοφόρητο υλικό.

________________________________

“Αν το μέλλον θα ακούγεται έτσι, τότε μας περιμένει μεγάλη έκπληξη” Drowned in Sound (UK)

“Απόλυτη και έντονη ορμή επί σκηνής, φτιάχτηκαν για να κατακτήσουν τον κόσμο” Clash Magazine (UK)

_________________________________

Info >

joycut.com

twitter.com/joycutofficial

instagram.com/joycutofficial/

youtube.com/user/JoyCutOfficial