“Οι Esterina & The Healing Experience παρουσιάζουν το Superhuman.”

Esterina & The Healing Experience ζωντανά στην Αθήνα

“The Superhuman Concert”

Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Πόρτες: 21:00

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/532825877451258

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • 6€ (προπώληση)
  • 8€ (ταμείο)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Reload Stores
  • Seven Spots
  • Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • Καταστήματα WIND
  • Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)
  • Yolenis (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 – www.yolenis.com)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: https://bit.ly/2WYcUld

 

Η Esterina έκανε την πρώτη της εμφάνιση δισκογραφικα το 2013, με το “We Got Music” (The Sound of Everything) στο οποίο και συνεργάστηκε με τον παράγωγο Rsn. Η συνεργασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα την ραδιοφωνική επιτυχία του ομώνυμου single, όπως και του τραγουδιού “Falling Down”, καθώς και ένα tour σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την συμμετοχή της στο Koktebel Jazz Festival στην Ουκρανία, το καλοκαίρι του 2014 να ξεχωρίζει εμφατικά.

 

Η πρώτη solo δουλειά της με τίτλο “This Is A Happy Story”, κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον παραγωγό DJ Bedman, με κορυφαίο single το “Love Is Good”, το οποίο συμμετείχε στον διαγωνισμό του Jumping Fish τον Απρίλιο του 2015 και τελικά βγήκε δεύτερο στις προτιμήσεις του κόσμου, με αποτέλεσμα να κερδίσει μια θέση στις μουσικές επιλογές του σταθμού Εν Λευκώ, του οποίου τα διαφημιστικά spots συνόδευσε για έναν περίπου χρόνο.

 

Το 2019 την βρίσκει με τον διακριτικό τίτλο Esterina and the Healing Experience, στα ηνία της σύνθεσης για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία της, να πραγματεύεται κάτι πρωτόγνωρα εσωτερικό για εκείνη, στην οριογραμμή του πνευματικού. Το “Superhuman” το οποίο και θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Temple  είναι ένα πρωτότυπο μουσικό έργο που μιλάει για την ισορροπία μεταξύ πνεύματος και ύλης, νόησης και συνειδητότητας, αγάπης και πολέμου.

 

“Ολόκληρο το σύμπαν επικοινωνεί με τον άνθρωπο μέσα από τα 4 στοιχεία της φύσης και τον οδηγεί στην πηγή της πραγματικής του δύναμης: Της σύνδεσης. Το σύμπαν ανασύρει μέσα από τον άνθρωπο τον φόβο και τον θυμο, τα μετουσιώνει σε αποδοχή και γείωση και τελικά τον βοηθάει να σταθεί στα πόδια του και να αιωρηθεί μέσα στο χώρο και τον χρόνο, πλέον ως Υπεράνθρωπος.”

 

Με πενταμελή μπάντα και την ίδια στην ωριμότερη φάση της μέχρι τώρα μουσικής της πορείας, η Esterina θα μοιραστεί για πρώτη φορά με το κοινό, αυτό που -πολύ εύστοχα- η ίδια χαρακτηρίζει The Healing Experience through music”.

 

LINKS:

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: