Νέα ημερομηνία / REMI & THE ROAD full band show @ White Noise

REMI & THE ROAD full band show

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, White Noise (Ευμολπιδών 20, Γκάζι)

 

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 5€

Προπώληση: www.remiandtheroad.com

 

FB Event: www.facebook.com/events/2451765911706057

 

*************************

 

Ο Remi & the road θα εμφανιστεί στο White Noise στην Αθήνα με ολόκληρη την μπάντα και δύο χορευτές Rock & Roll, για μια μοναδική εμφάνιση σε ένα δυνατό μουσικό-χορευτικό show.

Ο τραγουδοποιός Remi & the road παρουσιάζει ένα show Folk – Country – Americana – Rock & Roll μουσικής μέσα από τη δική του πλούσια δισκογραφία, καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen.

Ο Remi & the road έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με ορόσημα τις περιοδείες που μοιράστηκε με τον Sivert Høyem (Madrugada) ως opening act για 3 χρονιές, τους Puressence, τον Howe Gelb (Giant Sand) και τον Rob Coffinshaker.

Έχει επίσης διακριθεί με το 1ο βραβείο στο Band’s Festival του Βόλου, παραγωγής του Kiss Fm και έχει εμφανιστεί ζωντανά στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο παρουσιάζοντας δισκογραφικά του έργα.

Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του σε συνδυασμό με μελωδίες που ταξιδεύουν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ιρλανδική παράδοση που κρύβει η Folk μουσική στις καταβολές της, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική βραδιά που πλαισιώνεται από αληθινές ιστορίες και αφηγήσεις.

O Remi & the road μεγάλωσε στις Σπέτσες. Από το 2019 ερμηνεύει Folk, Country, Americana μουσική σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δισκογραφία:

“Street Serenade” (2011)

“The Gospel of the Road” (2012)

“The Road not Taken” (2014)

“Music for Wolves” (2016)

“100 Lives” (2017)

“The Heartspace” (2018)

 

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.remiandtheroad.com/

https://www.facebook.com/Remiband/

https://www.facebook.com/Whitenoisemusicplacepage/