“Συμπερίληψη” – Συναυλία ενίσχυσης της Αμυμώνης στο Σταυρό του Νότου

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου τα Σπουδαία Events παρουσιάζουν την

 «Συμπερίληψη»  

Μία συναυλία ενίσχυσης της “Αμυμώνης” όπου καλλιτέχνες με και χωρίς τυφλότητα μοιράζονται την σκηνή για να γίνει προφανές πως στην τέχνη δεν χωρούν αποκλεισμοί.


Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Θοδωρής Τσάτσος και τα Ονειρέματα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν μουσικά σε έναν κόσμο που όλα είναι εφικτά.


♫♪ .ılılıl l ̲̅̅●̲̅̅ ̲̅̅=̲̅̅ ̲̅̅●̲̅̅ l lılılı. ♪♫

 

 

Η συναυλία με τίτλο «Συμπερίληψη» αποτελεί μία διαφορετική συναυλία στην οποία η ζωή πρωταγωνιστεί και οι φυσικοί περιορισμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Με εκλεκτούς καλεσμένους την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον Γιώργη Χριστοδούλου, τον Θοδωρή Τσάτσο και τα Ονειρέματα, τα Σπουδαία Events καλούν το κοινό την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου, για να ζήσει μία διαφορετική μουσική εμπειρία.

Πέρα από το μουσικό σκέλος της εκδήλωσης, στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν οι 6 ΜΚΟ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό των Σπουδαίων Events, θα μιλήσουν για την δράση τους και με ποιον τρόπο θα μπορούσε κάποιος να τις συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερο κόσμου για όλους. Οι ΑΜΚΕ αυτές είναι οι: PRAXIS | ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ | ΕΝΑΛΕΙΑ | ΔΙΟΤΙΜΑ | DOGS’ VOICE.

Η Αμυμώνη ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα και η ίδρυση της οφείλεται στην έλλειψη οποιουδήποτε πλαισίου για παιδιά με τυφλότητα ΚΑΙ πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.

Τα Σπουδαία Events αποτελούν μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι καλές προθέσεις με την καλή τέχνη. Η συγκεκριμένη συναυλία προέκυψε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. H πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησε πως θα επιθυμούσε να γίνει μία εκδήλωση για την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση της Αμυμώνης και ως εκ τούτου, η επιθυμία αυτή πλέον γίνεται πραγματικότητα.

Με μια ματιά:


«Συμπερίληψη» | Μουσική παράσταση για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη»

Σταυρός του Νότου (Απέναντι)

Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή 14, Αθήνα 117 45

Ημερομηνία: 02 Φεβρουαρίου 2020

Event στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/751598518684087/

Προπώληση Εισιτηρίων:

 https://www.viva.gr/tickets/music/stavros-tou-notou-plus/simperilipsi

και στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης (Πρώην Αμερικανική Βάση, Ελληνικό)

 

Ελάχιστη προτεινόμενη ενίσχυση:

7€

Πρωτοβουλία, Διοργάνωση και Επικοινωνία:

Σπουδαία Events | www.Spoudaia.gr