Οι The Bonnie Nettles και το ντεμπούτο άλμπουμ τους κάνουν live

Όταν τελειώσει η καραντίνα -ή αλλιώς «σαν βγω απ’ αυτή τη φυλακή»- μας περιμένει ένα live που περιμέναμε καιρό. Oι The Bonnie Nettles θα παίξουν για μας τον καινούριο τους δίσκο στις 25 Απριλίου στο 6 d.o.g.s.!

Μπορεί να μην είναι ένα shiny φεστιβαλικό όνομα -τουλάχιστον όχι ακόμα. Είναι μια ελληνική μπάντα, με πολύ πάθος on stage και μεράκι κάτω από αυτό. Τους γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια στις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους στις μουσικές σκηνές τις Αθήνας, χωρίς να έχουν βγάλει επίσημα Eps και άλλα τέτοια, αλλά παίζοντας μόνο κομμάτια δικά τους. Μερικές μέρες πριν δημοσίευσαν το πρώτο τους single, δίνοντάς του το όνομα ενός αγαπημένου μας φεστιβάλ, αυτό της Κεφαλονιάς, το Saristra!

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους κυκλοφορεί σήμερα από την Blackspin Records και θα το βρείτε φρέσκο και λαχταριστό σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες! Φυσικά θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο, όπως άλλωστε αρμόζει στην αισθητική μιας τέτοιας μπάντας.

Και με artwork υπέροχο!

Ένα κέικ shoegaze με Dandy Warhols, μια σως από Liam Gallagher και BJM, ένα κουλί 90ίλας πασπαλισμένο με attitude Woodstock, ένα μείγμα ψυχεδέλειας και ποπ -ναι, βλέπουμε master chef, συμπαθάτε μας. Τα παιδιά από τα δυτικά, οι μοιραίοι των Αγίων Αναργύρων, τα αγόρια με τη χρυσή καρέλια, οι Bonnie Nettles!

Τρία κομμάτια του δίσκου τους είναι ήδη γνωστά. Το “Bonnie”, το πρώτο τραγούδι που έγραψε ποτέ το συγκρότημα και το “Rave On Love Me” που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018, τα έχουμε ήδη τραγουδήσει σε live τους. Στις 05 Μαρτίου 2020 δόθηκε στη δημοσιότητα το “Saristra”, ως πρώτο single του album τους και κατέκλυσε τα media, απολαμβάνοντας ενθουσιώδους αποδοχής και θετικών αντιδράσεων από κοινό και εγχώρια και ευρωπαϊκά zines. Η ονοματοδοσία του τραγουδιού από το καλοκαιρινό φεστιβάλ του εγκαταλελειμμένου χωριού φαντάσματος των Παλιών Βλαχάτων της Κεφαλονιάς, ξύπνησε τις μνήμες από τη μαγευτική τους εμφάνιση στην Πέτρινη Σκηνή του φεστιβάλ τον Αύγουστο του 2017 και δημιούργησε ανυπομονησία για τα επόμενα live τους..Για πρώτη φορά, θα ακούσουμε από αυτούς και ένα εξ ολοκλήρου instrumental track, το Selotölei.

Διαβάστε εδώ τις μας είπαν στη συνέντευξη που έδωσαν στο puzzlemag πριν περίπου δύο χρόνια..

Εν κατακλείδι,

stay home, listen to The Bonnie Nettles and..

wait patiently for their live, people!

 

Find the album on:

Spotify: https://spoti.fi/2QvxSGd
Youtube: shorturl.at/gntKP
BandCamp: https://bit.ly/2U34ZDu
Soundcloud: https://bit.ly/2U389ak

More Info:

Facebook: www.facebook.com/thebonnienettles/
Instagram:www.instagram.com/thebonnienettles/

Επικοινωνία  με το συγκρότημα: thebonnienettles@gmail.com