ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ MASSIVE ATTACK ΣΤΟ RELEASE ATHENS 2022

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, 24.3.22, στα social media του συγκροτήματος και του φεστιβάλ, η προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου εμφάνιση των Massive Attack στο Release Athens 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω σοβαρής ασθένειας ενός μέλους της μπάντας.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση συνοδεύεται από το ευχάριστο νέο πως πλέον ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, σε μία διαδικασία που όμως είναι δύσκολη και συνεχής. Κατά συνέπεια, το συγκρότημα αναγκάστηκε να ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο – από τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Primavera στη Βαρκελώνη μέχρι το Release Athens.

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για κάτι αναπάντεχο και πέρα από οποιαδήποτε δική μας ευθύνη αλλά αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι κοντά στο συγκρότημα, με ειλικρινείς ευχές για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Ελπίζουμε σύντομα να βρίσκονται και πάλι κοντά μας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπικό email για όλες τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις υπόλοιπες ανακοινωμένες ημέρες του Release Athens 2022 συνεχίζεται κανονικά.

Ενημερωθείτε για το lineup, τη διάθεση των εισιτηρίων και όλες τις ειδικές προσφορές στο releaseathens.gr