Οι GOGOL BORDELLO στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

GOGOL BORDELLO

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

 

Οι Gogol Bordello επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια απουσίας!!!

 

Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers ιδρύθηκαν το 1999 στη Νέα Υόρκη και πήραν το όνομα τους από τον κλασσικό Ρώσο συγγραφέα Ουκρανικής καταγωγής Νικολάϊ Γκόγκολ, αλλά και από την λέξη “πορνείο” στην Ιταλική γλώσσα. Μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 7 studio albums και έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ξεσηκωτικού συγκροτήματος στον πλανήτη!

Με το ακορντεόν και το βιολί να αποτελούν τα κυρίαρχα όργανα στη μουσική τους, οι Gogol Bordello δημιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος συνδυάζει την μουσική των Ρομά της Ανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου κατάγονται και τα περισσότερα μέλη τους, με το punk, αλλά και το dub.

Φημίζονται για τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους, στις οποίες συγκρότημα και κοινό γίνονται ένα και μετατρέπουν την κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι που όλοι πρέπει να ζήσουν!

Οι Gogol Bordello θα εμφανιστούν την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

GOGOL BORDELLO

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

 

Τιμή εισιτηρίου: Τα εισιτήρια ξεκινούν από 30€. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

*Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιο τους.

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, 11876, Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr και Yoleni’s.

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν την χρονική στιγμή της διεξαγωγής της.

Video links:

https://www.youtube.com/watch?v=6LuREkiF_Hs

https://www.youtube.com/watch?v=K3SUPPeuRdU

https://www.youtube.com/watch?v=SkkIwO_X4i4