Οι Pink Vanity ανοίγουν τη συναυλία των Balthazar!

Balthazar, Opening Act: Pink Vanity | 16.04.22 | Fuzz Live Music Club | Athens

Την ερχόμενη εβδομάδα, θα απολαύσουμε επιτέλους τους μοναδικούς Balthazar οι οποίοι επιστρέφουν δυναμικά στην Ελλάδα παρουσιάζοντάς μας τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους «Sand», το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στο Fuzz Live Music Club.

 

Την βραδιά θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Pink Vanity.
Η παρέα του Κωνσταντίνου και Αλέξανδρου Κρομμύδα, θα μας ζεστάνουν με τον indie-rock ήχο τους, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για μία αξέχαστη συναυλική εμπειρία.

 

Οι Pink Vanity είναι μια indie-rock μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα .

Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, συστήνονται εκκωφαντικά  στο Αθηναϊκό κοινό με το  debut single τους “Late Νight Pleasures”,  ενα κράμα προσωπικών βιωμάτων και μια ματιά σε όσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας παρορμητικής νύχτας και έχουν σημασία έστω για μια στιγμή.
Ή αλλιώς, ένα κρυφό Διονυσιακό πάρτυ στην άκρη της πόλης.

 

  • Τον Δεκέμβρη του 2020, οι Pink Vanity κυκλοφορούν το δεύτερο single τους, “Lost Perception”.
  • Τον Ιούνιο του 2021 κυκλοφορούν με την δισκογραφική εταιρία “ People Music“ το πρώτο τους EP με τίτλο “Foggy Shots”:
  • 4 αυτοτελή δημιουργήματα που λειτουργούν ταυτόχρονα ως κεφάλαια μιας ευρύτερης ιστορίας σχετικά με τις διαφορετικές ψυχικές καταστάσεις που μπορεί να βιώνει κάποιος μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
  • Το “Foggy Shots”, εδραιώνει την ταυτότητά τους και λαμβάνει θερμές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Τον Νοέμβριο του 2021, ανέβηκαν στην σκηνή του Ρομάντσο, όπου σε μια sold out εμφάνιση, παρουσίασαν το υλικό τους συνεπαίρνοντας το Αθηναϊκό κοινό με την εκρηκτικότητα και την εκκεντρικότητα τους πάνω στο stage.
  • Το 2022 βρίσκει τους Pink Vanity στο studio, για την παραγωγή του επόμενου EP τους σε συνεργασία με τον Alex Bolpasi που θα επιμεληθεί την νέα τους δουλειά, ενώ ταυτόχρονα, προγραμματίζουν μια περιοδεία στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Πληροφορίες:
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 30€

Σημεία προπώλησης:
http://www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 19 81 535

Επικοινωνία:
press@highpriority.gr

Το Σάββατο 16 Απριλίου, η σκήνη του Fuzz Live Music Club θα υποδεχτεί τους Balthazar και τους Pink Vanity, σε μια βραδιά που θα δώσει ο δικό της χρώμα στην καρδιά της Αθήνας.
TICKETS