Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έρχονται στην Αθήνα για δύο συναυλίες!

Gagarin 205
31.05 & 01.06.2022
King Gizzard & The Lizard Wizard
Δύο συναυλίες με διαφορετικό setlist
Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έρχονται στην Αθήνα για δύο συναυλίες!
Το συγκρότημα “φαινόμενο” από την Αυστραλία θα βρεθεί στη σκηνή του Gagarin στις 31 Μαϊου και 1 Ιουνίου 2022 για ένα ξέφρενο διήμερο που θα μείνει στη συναυλιακή ιστορία της πόλης.
Κάθε συναυλία των King Gizzard & The Lizard Wizard είναι μια εμπειρία. Επί σκηνής, μία από τις καλύτερες μπάντες του κόσμου για την πρόσφατη δεκαετία, με οργιαστική ενέργεια και ένα απίστευτο ρεπερτόριο που καλύπτει πλείστα όσα είδη μουσικής. Κι από κάτω, οι οπαδοί τους: ένα πολυπληθές, φανατικό κοινό που συμμετέχει (πολύ) ενεργά και τραγουδάει (σχεδόν) όλους τους στίχους από τα (αμέτρητα) τραγούδια τους. Όσοι το έχουν ζήσει, γνωρίζουν. Για τους υπόλοιπους, μια ακρόαση σε κάποιο από τα live albums τους, δεν αφήνει αμφιβολία ότι κάτι ξεχωριστό συμβαίνει με αυτή την μπάντα που δεν μοίαζει με καμία άλλη.
Όντως, οι King Gizzard & The Lizard Wizard είναι ένα sui generis συγκρότημα. Σε μόλις 11 χρόνια καριέρας έχουν κυκλοφορήσει 18 (!) studio albums, 10 live albums, 2 συλλογές και 2 eps. Κάθε νέα κυκλοφορία τους είναι και μια έκπληξη, καθώς ο ήχος τους αλλάζει διαρκώς: από το garage rock, την jazz, την folk και την ψυχεδέλεια ως την dream pop, το progressive και το thrash metal!
Αν υπάρχει μία λέξη που περιγράφει δίκαια την πορεια αυτών των τρελών Αυστραλών, είναι “συναρπαστική”. Το ίδιο σιγουρα θα είναι και οι δύο συναυλίες τους στο Gagarin, όπου κάθε βράδυ θα μας παρουσιάσουν ένα διαφορετικό setlist με τα fan favorites (“Rattlesnake”, “People Vultures”, “I’m In Your Mind Fuzz”, “Sleep Drifter”, κλπ), αλλά και πολλές απροσδόκητες επιλογές από την πελώρια δισκογραφία τους.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 11.00 πμ, για τα μέλη του fan club του συγκροτήματος.
Η γενικη πρόπωληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 11.00 πμ.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 28 ευρώ (early bird), 31 ευρώ
Ταμείο: 34 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr και στα καταστήματα Wind, Ευρυπίδης, στα καταστήματα Public και στο https://tickets.public.gr/
Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες
www.detoxevents.gr, 210963648