GROUPER live in Athens

 P   R   E   S   E   N   T 
GROUPER
+ Πάνος Αλεξιάδης
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
ζωντανά στην Αθήνα
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
21:00
«a fascinating artist to watch»

beats per minute

Η σαγηνευτική Grouper, γνωστή ως Liz Harris, θα εμφανιστεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», για μία μαγευτική βραδιά γεμάτη ambient.

«The ambient artist’s work is titanic»

Pitchfork

 

❯❯TICKETS
GROUPER

Τραγουδίστρια, μουσικός και συνθέτης, η Αμερικανίδα Liz Harris ή αλλιώς Grouper, έχει  διοχετεύσει το ταλέντο της στη δημιουργία μουσικής με στοιχεία ambient, ψυχεδέλειας και folk. Το τελευταίο άλμπουμ της Grouper, με τίτλο «Shade», περιλαμβάνει τραγούδια που ηχογραφήθηκαν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου της single «Unclean Mind».

 

THE MASTER OF AMBIENT MUSIC ❯❯ LIZ HARRIS AKA GROUPER
Μέχρι σήμερα, η Liz Harris έχει διαγράψει σημαντικότατη καλλιτεχνική πορεία, που περιλαμβάνει περισσότερα από δώδεκα άλμπουμ, διάφορα side projects αλλά και συνεργασίες με τους Xiu Xiu και τους Yellow Swans. Έχει μια συγκεκριμένη αισθητική, η οποία όμως πάντα εξελίσσεται, άλλοτε αυστηρή και λιτή, προσκολλημένη στον ακουστικό της πυρήνα, άλλοτε ασαφής και μυστηριώδης. Σε κάθε της μορφή, η μουσική της Grouper είναι πάντα ένα πέλαγος στο οποίο αξίζει να βυθιστείς.
Σύνδεσμοι:
ΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
Ο Πάνος Αλεξιάδης είναι ηχητικός καλλιτέχνης με έδρα την Αθήνα. Στο μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του εξερευνά την σύνδεση μεταξύ σύνθεσης και αυτοσχεδιασμού, δημιουργώντας μια αίσθηση περιπλάνησης μεσα σε εσωστρεφή, ήμι-αφηρημένα ηχητικά περιβάλλοντα μακράς διάρκειας, με τη χρήση κυρίως αναλογικών συνθετητών και μαγνητοταινίας.
Σύνδεσμοι:
Εισιτήρια:
17,00€ – Early Bird
20,00€ – Περιορισμένη προπώληση
24,00€ – Γενική προπώληση
Δίκτυο Προπώλησης:
Τηλεφωνικά: 11876
Χώρος:
Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»
Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8
105 61, Αθήνα
Τηλ: 210 3221917
www.events.lsparnas.gr
❯❯TICKETS
FOLLOW US
Facebook Twitter Instagram

Plissken Festival

Pireos 123, Athens, 11854

Unsubscribe