THEE HOLY STRANGERS LIVE

THEE HOLY STRANGERS

LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ @ ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

 

Opening Act: Eliana One Woman Band

 

Οι Thee Holy Strangers επιστρέφουν δυναμικά και ανανεωμένοι επί σκηνής, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, “Diary Of The Shadow” για να το παρουσιάσουν live στο Κύτταρο, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Τη βραδιά θα ανοίξει η Eliana One Woman Band.

Οι Thee Holy Strangers ξεκίνησαν στα τέλη του 2013 σαν μια σύμπραξη γνωστών μουσικών, με κίνητρο τα τραγούδια και τις εικόνες της πόλης που ήθελαν να περιγράψουν. Οι συναυλίες τους αποτελούν πάντοτε σημείο αναφοράς της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, με το rock ‘n’ roll, τη «σκοτεινή» americana, τη soul και το αστικό blues να μπλέκονται με μοναδικό τρόπο στον ήχο τους.

 

Οι Thee Holy Strangers είναι οι: Φλώρα Ιωαννίδη: Τραγούδι,  Αλέξης Καλοφωλιάς (Alex K): Φωνή, κιθάρα, Κώστας Χρυσόγελος: Τύμπανα, percussion.Νέα μέλη της μπάντας ο Ανδρέας Λάγιος (Nightstalker) στο μπάσο και ο Κλέων Αντωνίου (Mode Plagal) στην κιθάρα.

Μαζί τους θα είναι ο Κωστής Ζουλιάτης (Night on Earth, Τα Ριζά) στα πλήκτρα.

ΤοDiary Of The Shadowέρχεται 6 χρόνια μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους άλμπουμ και περιέχει επτά πρωτότυπες συνθέσεις,. Αντλώντας στοιχεία από την αστείρευτη δεξαμενή του rock’n’roll, της soul και της folk στήνουν τραγούδια για το σήμερα που μιλάνε για την παραίτηση και την ανθεκτικότητα, το σκοτάδι και το φως, τη θλίψη και την ελπίδα. Το άλμπουμ έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άλμπουμ της χρονιάς.

Το ”Diary Of The Shadow” κυκλοφορεί σε LP, CD και Digital από την Ιnner Ear.

Buy/Stream: https://orcd.co/theeholystrangers_diaryoftheshadow

Thee Holy Strangers Links: Facebook | Bandcamp | Spotify | YouTube

Opening Act: Eliana One Woman Band

Η Ελιάνα Νικολοπούλου είναι μουσικός-τραγουδοποιός. Κινείται κυρίως σε ακουστικούς blues και folk ήχους με αγγλόφωνο στίχο.  Το project της one woman band (άνθρωπος ορχήστρα) ξεκίνησε το 2017. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, το πρώτο με τίτλο ‘Sweet Fellow”, το 2017 και το δεύτερο με τίτλο “Prison for Human Souls”,το 2021.

To project συνδυάζει έντονο, αιχμηρό πολιτικό στίχο με πρωτόλεια, ατμοσφαιρικά́, ακουστικά μουσικά στοιχεία. Ο ήχος της, βαθιά επηρεασμένος από τα ακουστικά blues και την folk μουσική, δημιουργεί έναν ζεστό αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονο ήχο. Το παίξιμό της επικεντρώνεται σε λιτές μουσικές φόρμες και μουσικούς χρωματισμούς, αναδεικνύοντας την δυναμική του στίχου και της φωνής.

 

Eliana One Woman Band: Bandcamp | YouTube | Facebook | Instagram

 

Info:

Thee Holy Strangers

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Κύτταρο Live – Ηπείρου 48 & Αχαρνών

210 8224134 – 697 764 1373 & info@kyttarolive.gr  

www.kyttarolive.gr

Είσοδος: 21.00 | Έναρξη: 22:00

Εισιτήριο: Προπώληση: 10€ || Ταμείο: 12€

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GRViva Spots

www.viva.gr/tickets/music/thee-holy-strangers-kyttaro-live

 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/626038709072416

Σχεδιασμός Αφίσας: Ήρα Σταματοπούλου

Χορηγός Επικοινωνίας: Nostos 100.6

Οργάνωση παραγωγής/ Booking/ Επικοινωνία: Goodheart Productions