Οι Birds in Row για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Como Esta Events presents
Birds in Row (FR) live at Temple
Special Guests: Blame Kandinsky
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
Πόρτες: 20:30

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στην προπώληση και 25€ στο ταμείο.
Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Hard copy εισιτήρια στα:
Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια)
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)
Crust (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Ηχητικά και αισθητικά ατρόμητοι, οι Γάλλοι Birds in Row επιχειρούν τους μουσικούς πειραματισμούς τους πάνω σε ένα σκισμένο punk / hardcore χαλί, το οποίο εμπλουτίζουν με καλογραμμένους στίχους, που καθιστούν τα όρια ανάμεσα στην ποίηση και την αλητεία δυσδιάκριτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά και πως η νέα πλήρης δισκογραφική δουλειά τους “Gris Klein” που μόλις κυκλοφόρησε έχει γίνει δεκτή από το κοινό και τον μουσικό τύπο με ενθουσιασμό, χάρη στην έντονη προσωπικότητά της, την εθιστική της τραγουδοποιεία και την τολμηρή πρόσμειξη ποικίλων μουσικών υποειδών του σκληρού ακραίου και-όχι-μόνο ήχου.

Στις live εμφανίσεις τους, οι Birds in Row είναι μία ανίκητη και αδίστακτη δύναμη που ξεχειλίζει ενέργεια. Απρόβλεπτη, με ισχυρό χαρακτήρα που εμφατικά ξεχωρίζει από τον σωρό, αυθόρμητα χαώδης και οργανικά εντυπωσιακή, η Γαλλική τριάδα αποδίδει το υλικό της σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με καύσιμο πολλών οκτανίων και δίχως άλλο συνιστά ένα πάμφρεσκο must-see από κάθε άποψη.

Οι Birds in Row έρχονται στην Ελλάδα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και υπόσχονται το αυτονόητα διφορούμενο: Στοχαστικές εγκεφαλικές εκρήξεις και ιδρωμένα moshing pits σε μία συναυλία που όταν δεν είναι θέασης και ακρόασης, σε κάνει να θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου. Μία ζωντανή εμφάνιση ποικίλων συναισθηματικών εξάρσεων που αξίζει στον κόσμο που ζούμε, για όσο ακόμη τον ζούμε.