Το Νεοϋορκέζικο avant-garde black metal trio Imperial Triumphant έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

3 Shades of Black & Temple Productions present
Imperial Triumphant live in Greece
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 // Temple // Αθήνα
Opening act: Yovel

 

  • Τα εισιτήρια κοστίζουν 23€ (περιορισμένη προπώληση), 25€ (υπόλοιπη προπώληση)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/imperial-triumphant
  • Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

 

Μετά από 51 συναυλίες στην Ευρώπη το 2022, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων σε φεστιβάλ όπως το Mystic Fest (PL), το Arctangent (Ην. Βασίλειο) και μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τους Zeal & Ardor τον Σεπτέμβριο, οι καταιγιστικοί Imperial Triumphant επιστρέφουν στην Ευρώπη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023.

 

Το τρίο με έδρα τη Νέα Υόρκη επέβαλε μέσα σε λίγα άλμπουμ την εντελώς μοναδική τους προσέγγιση σε μια απερίγραπτη μουσική όπου η αισθητική του art deco noir και η μεγαλειώδης και χαοτική jazz συγκρούονται με το death και το black metal. Ένα μοναδικό συγκρότημα, τόσο ιντριγκαδόρικο όσο και εντυπωσιακό, με 3 μουσικούς σε απόλυτη μαεστρία των οργάνων τους, σε επίπεδα πέρα από την κοινή αντίληψη, οι Imperial Triumphant έρχονται στο Ναό της Αθήνας για μια συναυλία που θα λέμε πως ήμασταν εκεί μάρτυρες στην αρχή μιας μεγάλης μπάντας.

 

Την συναυλία ανοίγουν οι Yovel. Δημιουργήθηκαν το 2016, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Hɪðətu” το 2018 και το “Forthcoming Humanity” το 2020. Παίζουν Black Metal For The Oppressed.