Οι Γάλλοι avant-garde black metallers Celeste, έρχονται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

3 Shades of Black & Temple Productions present
Celeste live in Greece

Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 // 8Ball // Θεσσαλονίκη
Special guest: Wreckin’

 

Σάββατο 27 Μαϊου 2023 // Temple // Αθήνα
Opening acts: Mass Culture & Kiva

 

  • Τα εισιτήρια κοστίζουν 23€ (περιορισμένη προπώληση), 25€ (υπόλοιπη προπώληση)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/celeste
  • Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

 

Με περισσότερες από 600 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και εμφανίσεις στα πιο διάσημα φεστιβάλ extreme μουσικής, 1 EP και 5 full albums, Οι Celeste θεωρούνται σήμερα ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της περίφημης Γαλλικής avant-garde black metal σκηνής.

 

Οι Celeste είναι ένας συνδυασμός sludge / post-hardcore με black metal και doom, ήχος με τον οποίον οι λάτρεις των Breach, Neurosis, παλιών Cult of Luna και Deathspell Omega θα βρουν ταύτιση, με το σκοτάδι σε πρώτο πλάνο και ως κύριο χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του σχήματος. Οι εμφανίσεις τους, βυθισμένες σε κόκκινους προβολείς, έλλειψη φωτός και strobe lights, είναι μοναδικές στο είδος και αποτελούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες. Τον Μάιο θα τους έχουμε επιτέλους κοντά μας, στις παρθενικές τους εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

 

Την συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι πλέον εμβληματικοί post hardcore metallers Mass Culture και οι νεοσύστατοι post / sludge metallers Kiva, ενώ special guests στη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα είναι οι νεοσύστατοι Wreckin’, που έχουν κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά τους, επιδιδόμενοι σε ένα άκρως ενεργητικό post hardcore στυλ, που δε λανθάνει επί σκηνής.

 

• E-mail: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr