Συναυλία: Shelter Me | music for those who love [us] unconditionally

Η Fairplay και ο Δήμος Χαλανδρίου παρουσιάζουν το Shelter Me
music for those who love [us] unconditionally Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου Θέατρο Ρεματιάς – Χαλάνδρι Τέσσερα συγκροτήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συναυλία για την ενίσχυση του
Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”
Οι Πόρτες ανοίγουν: 19:30
Έναρξη συναυλίας: 19:50

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι για να στηρίξουμε μαζί τα πλάσματα που ζουν δίπλα μας και μας διδάσκουν πώς να αγαπάμε. ΟΛΑ τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και αγοράς τροφής για τα  σκυλάκια που φροντίζει αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος.

Κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Για αυτό δημιουργήσαμε δύο τιμές εισιτηρίων και ένα κουπόνι ενίσχυσης ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε και να προσφέρετε το ποσό που επιθυμείτε.

Τιμές εισιτηρίων

5 ευρώ: Treat
[Εισιτήριο ενίσχυσης- ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο χώρο. No admission]
7 ευρώ: Meal
10 ευρώ: Medi-Care

Meet the bands:


Bound Affairs
Τη βραδιά ανοίγουν οι Bound Affairs με ένα ακουστικό σετ από μια ομάδα ετερόκλητων μουσικών με μακρά πορεία στον χώρο που χρησιμοποιεί τη μουσική των Beatles και του Bowie, του Tom Petty, Eric Clapton, Paul Weller και των Doors για να μας προσκαλέσει σε ένα μουσικό ταξίδι σύνδεσης και επικοινωνίας με άγνωστο προορισμό.

 

Dance with Invisible Partners
Ακολουθούν οι Dance with Invisible Partners, το προσωπικό project του Κωστή Γαρδίκη που λίγο πριν την κυκλοφορία του 3ου τους άλμπουμ κάνουν ένα διάλειμμα για να στρέψουν το βλέμμα μας εντός. Οι ίδιοι περιγράφουν τη μουσική τους ως αισθαντικό φόρο τιμής στην πραγματικότητα εντός της πραγματικότητας, εντός της πραγματικότητας σε μια αέναη καθοδική πορεία που τείνει σε …ό,τι επιθυμείτε να συμπληρώσετε. Συχνά κινηματογραφικοί και πάντοτε λυρικοί, με φόντο τα υπέροχα δέντρα της Ρεματιάς και τις πρώτες φθινοπωρινές μυρωδιές αναμένεται να μας χαρίσουν στιγμές μεταφυσικής απόλαυσης.YouTube | Insta | Facebook

 
Sebia

Καθώς η νύχτα θα πέφτει στο Χαλάνδρι οι εντάσεις θα ανεβαίνουν… Οι Sebia είναι ένα ανερχόμενο συγκρότημα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τη μίξη grunge, prog, hard rock και metal στοιχείων μέσα από τη φετινή κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, Acceptance of Reality. Με στίχους που πραγματεύονται τον εγκλεισμό του νου και τη δυσκολία των ανθρώπων να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αποτελούν τη μουσική ενσάρκωση της σκέψης πίσω από το Shelter Me καθώς καταλήγουν ότι η πορεία των πραγμάτων αλλάζει μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, αρκεί να το επιλέξουμε. Amen.
facebook | Insta | TikTok
The Buzz Dealers
 It’s warm, it’s fuzzy, it’s rock n’ roll. Το όνομα των The Buzz Dealers δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρεξηγήσεις. Από το 2015 μοιράζουν ίσες δόσεις blues-rooted garage rock και αγνής R n’ R ενέργειας. Αν μπάντες όπως οι Arctic Monkeys και οι Queens of the Stone Age σας ενδιαφέρουν, ετοιμαστείτε να προσθέσετε άλλη μία στη λίστα σας. Με λίγα λόγια: ντυθείτε άνετα, γεμίστε τα ποτήρια σας και ετοιμαστείτε για τρελό πάρτυ!

  

Facebook | Insta | Bandcamp