Bonnie Nettles: ανταπόκριση από το βαν της περιοδείας τους

«Είμαστε οι BONNIE NETTLES από την Αθήνα

και ισχυριζόμαστε πως παίζουμε νέο – ψυχεδελικό ροκ.

Άντε και λίγο ποπ.»

Οι Bonnie Nettles βρίσκονται στο πρώτο τους ευρωπαϊκό tour και μας μίλησαν στη διαδρομή τους από Πλόβντιβ για Κραγκούγιεβατς. Τους προλάβαμε για μερικές φωτογραφίες στο studio τους αλλά για την κουβέντα μας, τους πετύχαμε.. στο βαν!

Οι προσδοκίες από την περιοδεία είναι να υπάρξουν και άλλες περιοδείες μελλοντικά. Υπάρχει το «πάγωμα» της πρώτης φοράς με ένα κοινό το οποίο δεν μας γνωρίζει, αλλά περιμένουμε να το δούμε. Μόνο από εμπειριες φιλικών μπαντών ξέρουμε ότι η κάθε χώρα διαφέρει, π.χ τα Βαλκάνια μας μοιάζουν πολύ στη διασκέδαση.  Ανυπομονούμε να δούμε αν είμαστε τόσο ίδιοι με τους κατοίκους των Βαλκανίων όσο πιστεύεται, και σίγουρα να δούμε αν έχουμε την ίδια «δίψα» για underground activities όπως υπάρχει και στην Ελλάδα.

 

 

Όσο για τη βόρεια Ευρώπη ανυπομονούμε να μάθουμε!

 

Οι προετοιμασίες τους, ξέρουμε ότι ήταν πυρετώδεις.

Έχουμε ετοιμάσει ένα video clip , περιορισμένο αριθμό κασετών με ό,τι κυκλοφορία έχουμε κάνει το 2023. Η σύνθεση της ομάδας Bonnie παραμένει όπως μας ξέρετε!

Κάθε μέρα σε ένα τόσο μεγάλο ταξιδιωτικό πλάνο είναι πρόκληση και έκπληξη και πολύ πιθανό είναι κατά το κανόνισμα να υπάρξουν αλλαγές στα πλάνα. Με τη βοήθεια του promoter μας, Δημήτρη Πάλλη, όλα πήγαν κατ ευχήν.

Ανυπομονούμε να πάμε στο Βερολίνο και στο Μόναχο λόγω των πολύ ωραίων event που έχουν κανονίσει τα παιδιά εκεί. Τώρα, δυστυχώς, δεν προλάβαμε ενεργό τον Elton John, οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμα για νέες συνεργασίες!

 

 

Οι Bonnie έχουν τρία νέα κομμάτια, Adorable, Blowing Hearts και Sanguine Pool που θα παίξουν στην περιοδεία τους.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε τα νέα μας tracks αλλά και όλο μας το debut album που δεν προλάβαμε να παίξουμε πιο νωρίς λόγω της καραντίνας που επικρατούσε όταν κυκλοφόρησε.

Σίγουρα, η περιοδεία είναι ένας καλός τρόπος να μπορέσουμε να ανοίξουμε τον ορίζοντα μας σε ένα νεο κοινό που πριν δεν είχαμε την ευκαιρία. Το αν θα μέναμε εξωτερικό, είναι μια τεράστια κουβέντα, ας ξεχνάμε πως είμαστε εφτά άτομα!

 

 

Το tour τους τελειώνει στις 7/12 στo Arch Live Stage στην Αθήνα.

Για το τελευταίο live της Αθήνας, έχουμε ετοιμαστεί ένα intro video με στιγμές από τα γυρίσματα του κλιπ μας αλλά και studio moments που στη συνέχεια θα συνοδευτούν από visuals. Στο stage θα βρεθούμε με τους πολύ καλούς μας φίλους Big Nose Attack και τους Birds of Vale, για το κλείσιμο της περιοδείας.

Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε από κοντά σε λίγες ημέρες και να δούμε αν.. άλλαξαν τον αέρα τους! Βρες όλες τις πληροφορίες παρακάτω για να κλείσεις τα εισιτήριά σου.

 

 

INFO:

Bitter Tea Proudly Presents: 
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου
ARCH Live Stage 

Τιμή Εισιτηρίων:
General Presale 10€
On Spot 12€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Σημεία προπώλησης: online more.com, τηλεφωνικά στο 2117700000 και στο δίκτυο του More.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚείμενοΖωή Νικολάου 

ΦωτογραφίεςΑλεξάνδρα Κατσαρού