Ο Janus Rasmussen στο ARCH Club!

Η POSTBLOO παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο electronica / \ techno event του 2024 με μια μοναδική εμφάνιση του Janus Rasmussen, μέλος των Kiasmos μαζί με τον Olafur Arnalds σε ένα nordic techno set που θα θυμόμαστε για καιρό. Στο lineup θα βρίσκεται επίσης η ανερχόμενη dj & παραγωγός Natascha Polke (live), ο αγαπημένος παραγωγός του ελληνικού κοινού Fading Soul (live) & ο εκρηκτικός dj JAY JAY. Η ηλεκτρονική μουσική definitely revisited στις 03 Φεβρουάριου 2024 στο ARCH ClubΗ 1η φάση προπώλησης έχει ήδη ξεκινήσει στα 18 ευρώ.

 

 

Janus Rasmussen

 

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μουσικής σκηνής του Reykjavik, & μέλος του αγαπημένου minimal, experimental techno ντουέτου Kiasmos, ο Janus Rasmussen έρχεται στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει τον γεμάτο σκοτεινές ηχητικές αποχρώσεις & επιδέξιους mid-tempo ρυθμούς, μουσικό κόσμο που έχει δημιουργήσει

Ο Janus Rasmussen θα βρεθεί στο Arch Club λίγο μετά την κυκλοφορία του Wirbel Ep που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον δεξιοτέχνη των μπαρόκ εγχόρδων, David Bergmuller.

      Website                        Instagram                               Facebook                               Spotify 

 

 

Natascha Polke

 

DJ & παραγωγός από τη Ζυρίχη, η Natascha Polke είναι μια από τις πιο ανερχόμενες live καλλιτέχνες & DJ παγκοσμίως. Οι εκλεπτυσμένες παραγωγές της σε συνδυασμό με την αβίαστη ερμηνεία της, έχουν τοποθετήσει τη Natascha στο χάρτη της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με εμφανίσεις σε φημισμένους χώρους, όπως το Club Chinois στην Ίμπιζα καθώς & συνεργασίες με established καλλιτέχνες όπως ο Oliver Koletzki. Η Natascha Polke έρχεται στην Αθήνα για να μας χαρίσει ένα ταξίδι ανάμεσα στην πραγματικότητα & την ψευδαίσθηση.

 Instagram                         Facebook                               Spotify                            Youtube

Fading Soul

A genuine creature of the Athenian electronic scene.

O Fading Soul με επιρροές που πηγάζουν από την electronica και τους ethnic ήχους, συνδυάζει με επιδεξιότητα την αγάπη του για τα κρουστά με τις μοναδικές μελωδίες που υφαίνει & μας επιφυλάσσει μια μοναδική ηλεκτρονική εμπειρία. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Bizi Bakson X GARPO.

Instagram       Spotify

Jay Jay

The most up & coming dj of Athens.

Ο Jay Jay έχει εντυπωσιάσει το Αθηναϊκό κοινό με την ικανότητά του να ελίσσεται με άνεση αναμεσα σε house, techno, experimental και melodic tunes. Έχει ήδη εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως η Ellen Allien & ο Mall Grab.

Instagram