Το Electronica Techno event του 2024!

Ηλεκτρονική μουσική definitely revisited, από την Postbloo, και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της βραδιάς. Το αθηναϊκό κοινό λατρεύει τα ηλεκτρονικά μονοπάτια, ειδικά όταν κι η techno έρχεται στο προσκήνιο!

Αναμένοντας την πολυπόθητη επανένωση των Kiasmos, το Σάββατο 3/2, πάμε τρέχοντας να ακούσουμε τον Janus Rasmussen!

 

https://youtu.be/mXNhe6PhCeA

 

Ο εκ Ισλανδίας -ή Φερόες, το συζητάμε- Rasmussen είναι ένας ήδη ξεχωριστός καλλιτέχνης. Η παγωμένη μαγεία της Ισλανδίας έρχεται σε αντίθεση με τη θέρμη των πειραματισμών του που κάθε άλλο παρά ψυχρούς θα τους χαρακτήριζες. Από τους Kiasmos και τα φεστιβάλ παγκοσμίου φήμης ως το τελευταίο Wirbel Ep που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον David Bergmüller, ο Rasmussen έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσες συνεργασίες, σκοτεινά ηχοτοπία, mid-tempo χρώματα, ηλεκτρονική με vintage synths κι όλα αυτά σ’ ένα πράγματι ambient χαλί. 

 

https://youtu.be/ptg-TnZl36E

 

https://youtu.be/er_GibbBLu4

 

Νωρίτερα θ’ ακούσουμε τη Σουηδή Natascha Polké που συνδυάζει την ζωηρή underground techno με μια νοσταλγική μελαγχολία. Αυτή η αντίθεση την κάνει τόσο ιδιαίτερη κι επάξια έχει τον τίτλο της πιο συναρπαστικής up coming dj!

 

https://youtu.be/0-kihlVyNY0

 

Ο αγαπημένος μας Fading Soul δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από τα remix των London Grammar και Midlake, ως το Ωrion και τις υπέροχες συνεργασίες του με τον George Moog, μας έχει κερδίσει και πάντα ανυπομονούμε να τον ακούσουμε. 

 

https://youtu.be/mBCkwrYQNMA

 

Last but not least ο dj Jay Jay που κινείται σε πιο house μίξεις και αν κρίνουμε από τα Midnight Sunmer Dreams του Ιουνίου θα είναι το πιο κατάλληλο warm up για το electronica techno event της χρονιάς!

ΥΓ: Η techno, να ξέρετε, ρυθμίζει το πρώτο τσάκρα, το κόκκινο, το βασικό. Γι’αυτό μη διστάζετε ποτέ να δίνετε το παρόν σε τέτοιες συναντήσεις!

 

 

Info:

Η Postbloo παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο electronica / techno event του 2024 με μια μοναδική εμφάνιση του Janus Rasmussen. Στο lineup θα βρίσκεται επίσης η ανερχόμενη dj & παραγωγός Natascha Polke (live), ο αγαπημένος παραγωγός του ελληνικού κοινού Fading Soul (live) & ο εκρηκτικός dj JAY JAY. Η ηλεκτρονική μουσική definitely revisited στις 03 Φεβρουάριου 2024 στο ARCH Club.

H προπώληση ξεκίνησε στο more.com