Η JLIN στην Αθήνα

Η JLIN στην Αθήνα
+ special guest
ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
« ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ι.ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ»
22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
Η experimental ηλεκτρονική παραγωγός Jlin, από τις πιο χαρακτηριστικές συνθέτριες της Αμερικής και μία από τις καλλιτέχνιδες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ηλεκτρονική μουσική, έρχεται στην Αθήνα στις 22 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος.
❯❯ TICKETS
Η Jlin (Jerrilynn Patton), μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, από την έναρξη της καριέρας της, έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει ως μία από τις πιο χαρακτηριστικές συνθέτριες στην Αμερική και από τις καλλιτέχνιδες με μεγάλη επιρροή στην ηλεκτρονική μουσική. Οι συναρπαστικές, συναισθηματικές και πολυδιάστατες συνθέσεις της έχουν αποσπάσει θετικές κριτικές από το κοινό αλλά και επαινέθηκαν από τα διεθνή μέσα ως «μία από τις forward-thinking σύγχρονες συνθέτριες σε οποιοδήποτε είδος» (Pitchfork) και με το βραβείο United States Artist 2023. Ήταν υποψήφια για το Βραβείο Πούλιτζερ 2023 για το μίνι άλμπουμ της «Perspectives» που κυκλοφόρησε με επιτυχία από την Planet Mu. Τα πολυσυζητημένα άλμπουμ της «Dark Energy» (2015) και «Black Origami» (2017) έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες «Best of» των New York Times, The Wire, LA Times, Rolling Stone, The Guardian και Vogue.
Μεταξύ άλλων, η Jlin έχει ξεχωρίσει για τα remix σε σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι Björk, Max Richter, Martin Gore (των Depeche Mode), Galya Bisengalieva, Marie Davidson, Nina Kraviz και Ben Frost. Έχει συνεργαστεί με σύγχρονους καλλιτέχνες, όπως οι William Basinski, Dope Saint Jude, Holly Herndon, Zora Jones και την εμβληματική SOPHIE. Το επόμενο άλμπουμ της, «Akoma» (Planet Mu), κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2024 και περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Philip GlassBjork και Kronos.
«one of the most forward-thinking contemporary composers in any genre»
Pitchfork
«Her most formidable work to date»
Bandcamp
«What would Philip Glass sound like with a beat to kick his music forward? The electronic musician Jlin provides a definitive answer in “The Precision of Infinity.»
New York Times
«…something frenetic and physical but also heavy with emotion, like chamber music breaking out on the dance floor.»
Stereogum
«Even in its quietest moments, “The Precision of Infinity” sounds ready to explode»
The Fader
❯❯ TICKETS
More.com Network:
Τηλ: 211 7700000
Σημεία προπώλησης:
Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis
Χώρος:
Ωδείο Αθηνών
«Αμφιθέατρο Ι.Δεσποτόπουλος»
Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19
106 75, Αθήνα
www.athensconservatoire.gr
Age restrictions: 14+
Εισιτήρια ΑμεΑ
*H διάθεση των εισιτηρίων ΑμεΑ πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο email:boxoffice@thehubevents.gr